2777
2789
عنوان

برای ثبت نام دانشگاه آزاد

292 بازدید | 40 پست

میشه یه مدت فرجه گرفت برای بردن اصل مدرک دیپلم و پیش 

من کپی دارم 

اصلش دست دانشگاه قبلیم هست و دوسال تعهد دارم اونجا

یسریا میگن برو المثنی بگیر

نمیدونم چیکارکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دانشگاه آزاد چک و سفته میگیره و فرجه میده

من یه چک 50 میلیونی گذاشتم اصل مدرک ارشدم رو گرفتم و تعهد دادم زمان فارغ التحصیلی دکتری اصل مدرک و ببرم و چم رو پس بگیرم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بله دانشگاه آزاد چک و سفته میگیره و فرجه میدهمن یه چک 50 میلیونی گذاشتم اصل مدرک ارشدم رو گرفتم و تع ...

اهان

دوستم من دانشگاه قبلیم دولتی بود روزانه لیسانس گرفتن حالا دوسال مونده از تعهد و میگه برو کار کن هم دانشنامه و اصل مدرک پیش و دبپلم بدیم 

حالا من آزاد دارو قبول شدم اصل مدرک دیپلم و پیش دستم نیست فقط گواهی موقت و کپی اصل دیپلم و پیش دارم 

میترسم ثبت نام نکنن

بله دانشگاه آزاد چک و سفته میگیره و فرجه میدهمن یه چک 50 میلیونی گذاشتم اصل مدرک ارشدم رو گرفتم و تع ...

ببخشید دانشگاه ازاد قسطی میکنه شهریع رو یا همه رو ی جا باید بدیم

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

چرا نمیدادن اصل مدرک ارشد رو ؟

چون مدرک پایه باید تو دانشگاه باشه

دوره دکتری من برا استخدامی نیاز داشتم مدرک ارشدم رو رفتم چک گذاشتم گرفتمش و زمان دفاع باید ببرمش تا بتونم مدرک دکترام رو بگیرم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ببخشید دانشگاه ازاد قسطی میکنه شهریع رو یا همه رو ی جا باید بدیم

ثابت رو میگیرن متغیر رو میشه چک داد منتهی تا قبل امتحانات و شروع ترم جدید باید تسویه بشه

وام دانشجویی هم میدن البته

چون مدرک پایه باید تو دانشگاه باشهدوره دکتری من برا استخدامی نیاز داشتم مدرک ارشدم رو رفتم چک گذاشتم ...

پس همچین راهی هست من چک اینا بذارم بعد دوسال اصلش رو ببرم؟

ثابت رو میگیرن متغیر رو میشه چک داد منتهی تا قبل امتحانات و شروع ترم جدید باید تسویه بشهوام دانشجویی ...

هزینه ثابت با متغیر چیه

و اینکه کدومش بیشتره

ببخشید میپرسم واقعا نمیدونم

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

ثابت رو میگیرن متغیر رو میشه چک داد منتهی تا قبل امتحانات و شروع ترم جدید باید تسویه بشهوام دانشجویی ...

وام دانشجویی چقدر میدن؟ 

مثلا برای پرستاری چقدر شهریه ثابت میگیرن