2777
2789

به نظرتون میشه؟

چه روشی پیشنهاد میدین

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علمی ش اینه واسه اینکه ماهی دو کیلو لاغر بشی باید هفته ای ۷۰۰۰ کالری یا بیشتر بسوزونی یا کمتر بخوری که میشه روزی ۱۰۰۰ کالری

یا باید سوخت و ساز رو ببری بالا مثل ورزش دوچرخه و پیاده روی سریع و ورزش های هوازی یا رژیم بگیری

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

رژیم جنرال موتورز بگیری

تو ی ماه هفت کیلو شایدم بیشتر لاغر میکنی

خودم امتحان کردم

فقط باید طبق رژیم  روزانه پیش بری...در کل حذف نان و برنج و.....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
علمی ش اینه واسه اینکه ماهی دو کیلو لاغر بشی باید هفته ای ۷۰۰۰ کالری یا بیشتر بسوزونی یا کمتر بخوری ...

پیاده روی روزی یک ساعت خوبه؟

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
رژیم جنرال موتورز بگیریتو ی ماه هفت کیلو شایدم بیشتر لاغر میکنیخودم امتحان کردمفقط باید طبق رژیم رو ...

خیلی عجله ندارم 

توی یک ماه خطرناک نیست ۷کیلو؟