2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک منفی

178 بازدید | 17 پست

شش روز از موعدم گذشته دیروز با ادرار ظهر منفی بود ولی آب و چای زیاد نخوزده بودم. سینه درد دارم ولی پریود نمیشم. کیست هم ندارم تازه سونو شدم. فقط سیکل قبلی مارولین خورده بودم. امیدی به بارداری هست یا هورمونیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته. بدتریت حس دنیاست که تاخیر باعث دلخوشیت بشه ولی بی بی چک آب پاکی بریزه

منم این ماه همین‌جوری شدم سینه درد شدید شدید بی بی چک منفی با ۴ روز تاخیر پریود شدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

به نظرم اگه باردار بودی بی بی نشون میداد بعد از شش روز

درسته. احتمالا به خاطر مصرف مارولین دوره قبلیه که پریود نمیشم. ولی درد و سنگینی سینه کلافم کرده قبل پریود گاهی تجربه میکردم ولی نه انقدر طولانی

برو آزمایش بده اگه منفی بود با خیال راحت آمپول بزن تا باز شی اگه خیلی اذیتی

خواستم آزمایش بدم دکتر آنلاین گرفتم گفت تخمک گذاری بعد مارولین دیر اتفاق میفته دو سه روزم صبر کن آزمایش بده منفی شد پروژسترون تجویز کنم.

درکت میکنمبرای من که تو پروسه ivf هستم که دیگه نگو

میتونم یه سوال بپرسم درباره آی وی اف ؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

درکت میکنمبرای من که تو پروسه ivf هستم که دیگه نگو

عزیزم دعا میکنم تو اولین انتقال مثبت بشی به امید خدا. به منم گفتن بعد 6 ماه اگه نشدی ivf. ولی من وسع مالیش رو ندارم و به اونجا بکشه مجبورم بیخیال شم