2777
2789

یه جا نوشته بود از کسی که کتاب‌های بسیاری مطالعه کرده هراسی نداشته باشید، بترسید از کسانیکه به کتابی معتقدن که حتی یکبار اونو نخوندن!!

باگ زیاده و این تنها بخش کوچکی ازونه... 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیه مونم که نصف همه حقوق حقوقمونم از نظر شرعی و قانونی نصفه بچه رو هم که خودمون به دنیا میاریم ازمون ...

توی قرآن کلا زنها رو کنیز فرض میکنن و از فیلمهای قدیم هم که نگاه کنیم زن رو ضعیفه صدا میزنن، چون زنها رو کنیز و تو سری خور فرض کردن، اعراب هم که دخترها رو زنده به گور میکردن، کلا زمانهای قدیم مرد جنس برتر بوده

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

یسریا میگن ادامه این جملاتو اینارو بخونین...مثلا راجب چند همسری من شنیذم اون زمان چون جنگای زیادی بوده مردا پنجاه تا پنجاه تا زن میگرفتن که سرپرستی زنارو بعهده بگیرن و اسلام تعدادشونو به چهارتا کاهش داده...و تو قران گفته میتونین بگیرین اما شرط گذاشته گفته بشرط اینکه عدالت را رعایت کنید که نمیتوانید!

و هیچکس ادامشو نمیخونه کیه که ادامشو بخونه...همه ازینا بر علیه زن استفاده میکنن...یا اون قسمت کتک زدن زن گفته با زبان نرم بگین یا کلی حدیث راجب حرمت ب زن هس و قران راجب زدن گفته نمیدونم با پر چی بزنین ارام(یادم نیس دقیق با چی گفته بود اما یچیز لطیف بود یادمه)

اینا درسته اما خب خدا که مبدونس از این چیزا قراره علیه زن سو استفاده بشه پس چرا نوشتتشون...من خیلی بفکر فرو میرم بابت اینا..

منم قبلا مثل شما فکر میکردم الان میگم خدا هیچ چیز رو بیدلیل نه آفریده نه گفته،این که ما درک نمیکنیم دلیل نمیشه

خدا هزار و خورده ای سال قبل گفته گوشت خوک حرامه اون زمان نه آزمایشگاه بود نه چیزی الان دانشمندا به این نتیجه رسیدن که گوشتش مضر هم هست حالا بعضیا قبول نمیکنن بماند

بعد من که الان متاهلم میبینم بدبخت مردا چقدر تلاش میکنن برای دو تومان پول و حفظ زندگی و ...خب چی میشه زن هم سازگار باشه،بخدا اون سیاستی که زن ها دارن مردا رو برده ی خودشون میتونن بکنن،چون خدا زیرکی و هوش رو به زنها داده

تازه من خودم پی بردم بعضی از زنها اگه مدیر یا رئیس میشدن دنیا رو به باد میدادن همین الانش نود درصدمون درگیر مادرشوهریم که زندگیمون رو برامون جهنم کردن اینا اگه بیشترین از این آزادی داشتن خدا رو بنده نمیشدن

شایدم دلایلم برای خیلیاتون خوب نیست ولی نمیتونم بهتر از این توضیح بدم که خدا دانای مطلقه یعنی چیزایی میدونه که ما نمیدونیم مثل قضیه حضرت خضر و حضرت موسی 

منم قبلا مثل شما فکر میکردم الان میگم خدا هیچ چیز رو بیدلیل نه آفریده نه گفته،این که ما درک نمیکنیم ...

خب آخه الان شوهر من یه بیشعوریه که نه گذاشت درس بخونم 

نه می‌زاره از خونه برم بیرون نه می‌زاره سر کار برم نه بهم پول میده نه احترام می‌زاره با سن کم براش یه تا بچه بدنیا آوردم و هنوز 25 سالمم نشده نه قدر می‌دونه نه راضی نه دوست داره کامل محدودم مخالفت هم که میکنم کتکم می نه و تهدید به طلاق منم به خاطر بچه هام مطیع شدم و تو سری خور الان به نظرت خدا راضیه ؟

منم قبلا مثل شما فکر میکردم الان میگم خدا هیچ چیز رو بیدلیل نه آفریده نه گفته،این که ما درک نمیکنیم ...

سه تا بچه بدنیا آوردم 

پدرم با منطق اینکه حضرت محمد با حضرت عایشه وقتی 9 سال داشت ازدواج کرد پس درسته منو 11 سالگی عقد شوهرم کرد 13 سالگی از درس برگردوند و ازدواجم داد

سه تا بچه بدنیا آوردم پدرم با منطق اینکه حضرت محمد با حضرت عایشه وقتی 9 سال داشت ازدواج کرد پس درسته ...

به شوهرت بگو تو قرآن گفته برید جهاد

شوهرت حاضره الان بلند شه بره لبنان و غزه و عراق و یمن جهاد یا فقط هرچی از قرآنو به نفع خودش میدونه قبول داره؟🤣

سه تا بچه بدنیا آوردم پدرم با منطق اینکه حضرت محمد با حضرت عایشه وقتی 9 سال داشت ازدواج کرد پس درسته ...

خب شوهرت بهت ظلم کرده و باید تاوان بده و همینطور اونایی که باعث شدن تو زندگی اذیت بشی

دیه مونم که نصف همه حقوق حقوقمونم از نظر شرعی و قانونی نصفه بچه رو هم که خودمون به دنیا میاریم ازمون ...

این ایه برای زن هایی که انحراف جتسی دارن و .. و دنبال مرداب دیگه ان و .  هست نه هر زنی !!!!

منطور اون زن ها هست که از همبستری منع می کنه نه زن بساز و مظلوم ! 

پدرتون بهتر بود با این منطق هم پیش می رفت که پیامبر به عایشه دست نزد 

با زن های دبکه ای بعدا خودسون امدن برای ازدولج با پیامبر با اونا هم کاری نداشت و فقط@نام همسر پیامبر رو اونا بود ...

وهمسر اصلیش همون خدیجه بود که ۲۵ سال از پیامبر بزرگتر بود و هییچ زتی رو نتونست جای گزین خدیحه بکنه. ..  این. قسمت از داستان پیامبر رو هم بهتر بود مطالعه می کردن .