2777
2789

واقعاً باورش برام سخته اگه کسی می‌دونه راهنمایی کنه

من اینو از چند نفر شنیده بودم ولی باور نکردم که توی قرآن باشه و گفتم امکان نداره خدا همچین چیزی گفته باشه اگه باشه من قبول میکنم و هم اینو شنیدم که میگن خدا گفته اگر سجده کردن به غیر من حرام نبود زن باید به مرد سجده میکرد 

ولی الان معنی سوره نساء رو خوندم یه بخشی نوشته بود که ارث دختر نصف پسره و یه بخشی هم نوشته بود که مردان از نظر عقلی و توان از زنان برترند و ادامه اش این بود که زن باید از شوهرش پیروی کنه وگرنه شوهرش باید از همخوابی محرومش کنه و اگه مطیع نشد می‌تونه بزنتش تا اطاعت کنه واقعا گیج شدم لطفاً یکی کمکم کنه من واقعاً عاشق خدام لطفاً کسی توهین نکنه بیاید باهم دوستانه حرف بزنیم فقط گیج شدم 

مگه روانشناس ها نمیکنه زن باهوش تر از مرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چت جی پی تی پرسیدم

میگفت یسری چیزا نوی قرآن هست که مربوط به زمان قدیمه و با شرایط و فرهنگ اون موقع سازگار بوده

مثلا این دیه مرد دوبرابره

چون مردا بیشتز کشته میشدن میگفتن یه پول بیشتری به زن و بچه برسه 

ولی نظر چت جی پی تی هم این بود که نیازه که بازنگری بشه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

من میام خودمو اینجوری توجیه کنم که اونا مال اون زمان بوده..اما از طرفی میگم آخه مگه نگفتن قران برای همه زمان هاست..پس چرا..

منم راجب این تبعیض جنسیتی خیلی ب شک میوفتم..خیلی منو گاهی از خدا دور می‌کنه..

یکی از معجزات که درمورد قران میگن اینه که 

قران واسه همه زمانها و همه نسلها نوشته شده...نه فقط زمان و مکان خاصی

بنظرم اینکه میگی مال زمان قدیم بوده قابل قبول نیست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دیگه تازه خوندی فهمیدی که خدا زن رو از باقی گل مرد آفرید 

چند همسری بیشمار صیغه حلال 

ارث نصف شهادت دوتا زن در برابر یک مرد 

دیه نصف حتی اگه مرد بکشه باید دیه قاتل رو بدی نصفش رو تا قاتل. زن قصاص بشه 

این حجاب که فقط برای زن هست که مرد هوس نکنه 

هزاران تبعیض وتفاوت 

اینکه اگه مهر زن رو بدی طلاقش هم بدی گناه نکردی 

و..

ای بابا همینه تازه میگن شوهر راضی نباشه تا مسجد هم بری حرومه قبول نیست 

تو مراسم خاکسپاری زن نباشه و..

همینه که هست دیگه زن تو اسلام یعنی تو سری خور وسیله لذت مرد 

بچه هم که برای مرد هست هم اسمش هم خودش مادر هیچی هست