2777
2789
عنوان

از خدا واقعا دلگیرم چرا این بابارو به من داده

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 21 پست
همه مردان یکی نیستن ... شانس گند ماها🖤

دقیقا حالم داره ازین سرنوشت بهم میخوره کاش من دختر داییم بودم کاش بابام آدم با آبرو و خانواده دوست بود 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که تو این زندگی گیر کردی خودت باید راحتو پیدا کنی

چجوری؟آخه واقعا چیکار کنم؟ من ازون بچه هایی که خانواده درست و حسابی دارن خیلی عقبم اونا هیچ نگرانی و استرسی در مورد خانواده ندارن من هرشب و روزم پر از استرس و نگرانیه 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

چجوری؟آخه واقعا چیکار کنم؟ من ازون بچه هایی که خانواده درست و حسابی دارن خیلی عقبم اونا هیچ نگرانی و ...

به خدا توکل کن درس بخون تو زندگیت موفق شو اونوقت میتونی گذشت تو فراموش کنی

به خدا توکل کن درس بخون تو زندگیت موفق شو اونوقت میتونی گذشت تو فراموش کنی

یعنی میشه موفق شد  واقعا هیچ حال و حوصله ای ندارم نگرانی مامانم و اینکه ممکنه بلایی سرش بیاد دیوونم کرده 

باور داری بابام نفرین میکنه که روز خوش نبینی😏 امیدوارم خدا همشو به خودش برگردونه

[QUOTE=398357319]یعنی میشه موفق شد  واقعا هیچ حال و حوصله ای ندارم نگرانی مامانم و اینکه ممکنه بلایی سرش بیاد دی ...[/QUO

آره همه چی درست میشه فقط اراده میخواد نفرین باباتم مهم نیست