2777
2789

یه آدم چشم چرون و منحرف و دست بزن داره و عقده ای و مریضه  مظلومیت مامانمو میبینه سو استفاده میکنه امروز برگشته به مامانم میگه تو برو طلاق بگیر سکه هاتم نمیدم بچه هام ماله من زنای مطلقه دور سرم می‌گیرد

مامان من فقط یبار گفته بود نفهمی برگشته بود سر مامانمو با مشت کوبیده بود 

یه آدم بهانه گیر و عوضی با این پول چندانی نداریم فکرش دنبال صیغه کردن و این جور کثافت کاریاست 

مامانم واقعا داره منو دق مرگ میکنه چرا هیچکاری نمیکنه چرا تهدیدش نمیکنه؟ آخه واقعا موندن تو این زندکی با فشار روانی و استرس روزانه ارزش داره؟ خودمم تو سرچ گوگلش دیدم دقیقا موقع هایی که مغزش دنبال اون چیزاست سگ میشه تو خونه 

ترو خدا دعا کنید مامانم و من و داداشم ازین آدم نجات پیدا کنیم یا خودش آدم بشه امروز من کاریش نداشتم داشتم نگاش میکردم کمربندشو برداشته اومد سمت من که بزنه میگه سرتو خرد میکنم دعا کنید خدا عجز ناتوانی بزنه به تنش دیگه به ما کاری نداشته باشه 

*این حرفای دختر خالمه نشستم کنارم میخونه کامنت هاتونو

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعنوان کسی که ۵ ساله پدرم رو از دست دادم و هنوز خاطرات بد این چیزا تو ذهنم مباد و از دستش عصبانی میشم. هیچ وقت سرچ گوشی پدرت رو نگاه نکن گوشیش رو کنکاش نکن. البته پدر من اخلاقش عالی بود همه چیز عالی ولی یه بار تو گوشیش یه چت دیدم و دیگه دلم باهاش صاف نشد

تا مظلوم  نباشی ظالم بوجود نمیاد مادرت هم هم یه طرف کاره و مقصره ولی خب دیگه گذشته و الان بچه های بزرگ داره خدا حفظشون کنه باید تلاش کنن رو پا خودشون بایستن اینم چالش زندگی شما بوده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مامانت باید خودش از خودش دفاع کنه لابد راضیه

خالم خیلی آدم عجیبی ی بخاطر ابروش و حرف مردم مونده تو خونش راستش پول و پشتوانه هم نداره دختر خالم بیشتز از خالم به طلاق راضیه 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

مادرت بخاطر بچه هاش تو اون زندگی مونده اگر بچه نداشت مطمئن باش می‌رفت

بنظرم برعکس بچه آورد که تو اون زندگی بمونه فاصله من و اون یکی خیلی زیاده عقل نداشت این ادم؟چرا اون‌دومی رو آورد من الان ۱۸ سالمه میتونم بگم میخوام با مامانم بمونم اما اون بچه چی هنوز نمیتونه مستقل بشه بخدا و به قرآن من راضی بودم مامانم وقتی من بچه بودم جدا میشد حتی اکه دوست داشت با کس دیگه ازدواج میکرد

چی بگم.... مرد بد بدترین عذاب دنیاست

مرد خوب نه اما وای از مرد بد لعنت خدا به تک تکشون 

من داییم زنش حدود چند ماه قهر رفت مهریه سنگینشو گذاشت اجرا داییم بخاطر بچش مهریشو داد و برشگردوند در حالی که میتونست هم پولشو داشت هم موقعیتشو که بره با یکی دیگه ازدواج کنه ولی ازونجایی که ابرو میفهمه بچه میفهمه نکرد اینکارو

بنظرم برعکس بچه آورد که تو اون زندگی بمونه فاصله من و اون یکی خیلی زیاده عقل نداشت این ادم؟چرا اون‌د ...

تو جای مادرت نیستی که اینجور میگی شاید پدرت از اول اینجور نبوده شاید مادرت جای رو بعد از طلاق نداره بره شاید با خودش گفته حالا که تو این زندگی موندم بزار دو تا بچه داشته باشم تا سنگ صبورم باشند میدونی تو جامعه ما به زنهای مطلقه چطور نگاه می‌کنند میدونی به بچه طلاق چطور نگاه میکنند

هوای مادرتو خیلی داشته باشچقد ناراحت شدم براش

پس لطفا ترو خدا دعاش کن 

چجوری؟ سعی میکنم درسمو بخونم و تو کارا خونه کمک کنم اما گاها به اختلاف مادر دختری برمی‌خوریم بحث میکنیم 

ببین بعنوان کسی که ۵ ساله پدرم رو از دست دادم و هنوز خاطرات بد این چیزا تو ذهنم مباد و از دستش عصبان ...

خوشیحالت باز از یطرف بد بوده بابای من از هر طرف معرکست نه ادب داره نه اخلاق دست بزن داره اصلا وفا دار نیست گاهی شک میکنم اصلا این آدم عاطفه داره میفهمه با این دعوا ها چه بلایی سر بچه هاش میاره؟ اصلا بچه رو در نظر میگیره 

دوست دارم لاقل مرگ موقت کنه بره ببینه چه خبره اونطرف ببین چقدر اعمالش زشت و سیاهن

تا مظلوم نباشی ظالم بوجود نمیاد مادرت هم هم یه طرف کاره و مقصره ولی خب دیگه گذشته و الان بچه های بز ...

دقیقا من بیشتر از بابام مامانمو مقصر میدونم اصلا زن تو شخصیت داری غرور داری چرا اینطوری میکنی آخه

تو جای مادرت نیستی که اینجور میگی شاید پدرت از اول اینجور نبوده شاید مادرت جای رو بعد از طلاق نداره ...

نه خودش معترفه که از زمان نامزدی میدونسته چه آدم بیشوریه 

آخه از شانسش منو داداشم وقتی رفتارای بد بابامو دیدیم ما هم عوض شدیدم البته من بعد بلوغ که عاقلتر شدم فهمیدم کارام اشتباهه و دارم اصلاحشون میکنم ولی وای از داداشم صبح تا شب یا اون درگیریم

وقتی به مامانم میگم چرا طلاق نمیگیری یا چرا دایی اونجوری بابای من اینجوری برمیگرده میگه لیاقتت همین بوده واقعا از ته دل میشکنم انگار که خدا به اجبار یعده رو تو خانواده خوب و یکی رو تو خانواده بد گذاشته خودتم با این حال مجبوری که خوب بمونی و بیاحترامی نکنی وگرنه باز بدبخت میشی