2777
2789
عنوان

بچم تو روروئک راه نمیره

176 بازدید | 19 پست

سلام میشه راهنماییم کنید بچه از چند ماهگی تو روروئک راه میره ؟من بچه اولم وسطای ۵ ماه بود گزاشتم راه می‌رفت و بچم یکم شل و ول هم بود ولی بچه دومم با اینکه سرش رو خوب نگه میداره و مث بچه اولم شل و ول نیست اصلا راه نمیره توش برام جای تعجبه و بچه دومم رو آخرای ۵ ماه گزاشتم اصلا راه نمیره بنظرتون مشکل داره؟

نه مشکلی نداره

بچها باهم فرق میکنن

منم پسرم اینطور بود دیرتر راه رفت داخلش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم روروئک اصاا خوب نیس برا بچه ها

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

رورویک چند سال ک کنار گذاشته شده. بخاطر عوارصش

بچه ۶ ۷ماهه تازه یاد میگیره فقط و فقط بشینه

اون وقت پای نازک و استخون شل بچه چ جور سر پا بایسته؟؟

پسر من ۱۳ماهش فقط از مبل گرفت و خداروشکر چن روز کم کم داره راه میافته. مثلا قبل ۱۳ماهگی راه میافتاد خیلی هنر میکرد؟!!!!!

بچه ها از پا داعون میشن توی رورویک

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻