2777
2789
عنوان

من یه لوزر واقعی ام

241 بازدید | 14 پست

نه شرایط خوبی داشتم نه انتخابای درستی

در نتیجه نه ازدواج کردم نه درس خوندم نه شغل دارم

من حتی در ارتباطات روزمره هم آدم لوزری ام

یک بازنده تمام عیار 

خوش بحال شماهایی که ازدواج موفق داشتین و بچه های سالم و خوب دارین ،یه خونه و خونواده گرم داربن

خوش بحال شماهایی که شغل و موقعیت اجتماعی و درآمد دارین،مستقلین و خودتون برای خودتون کافی هستین

بدا به حال من 😣

خانما ازتون خواهش میکنم از ته قلبتون دعام کنین یه ازدواج خوب بکنم خیلی تنهام🙏🏼

این کلمه خوشبحالت انرژی منفی میاره

برا خواسته هات تلاش کن حتی اگه هزار بار شکست بخوری 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا کردم سعی کن نا امید نباشی خودتو مشغول کن حتی شده همرای خونگی و دستی انرژی مثبت و خوبی دارن 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

ان شاء الله یه زندگی خوب نصیبن بشه

والا زندگی خوب ساختنیه منم که شغل دارم براش زحمت کشیدم خیلیییی زیاد خیلی زمین خوردم خیلی گریه کردم و....

الان برای ساختن زندگی مشترکمم همینجور باید تلاش کنم 

پس یه حرکتی کن اینجوری با حسرت زندگی بقیه زندگی نکن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

این کلمه خوشبحالت انرژی منفی میارهبرا خواسته هات تلاش کن حتی اگه هزار بار شکست بخوری

وای من چقدر از این کلمه متنفرممم وایب حسرت و حسادت میده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ان شاء الله یه زندگی خوب نصیبن بشهوالا زندگی خوب ساختنیه منم که شغل دارم براش زحمت کشیدم خیلیییی زیا ...

بآور کن منم خیلی تلاش کردم

میگم که برای من نشدنیه، حالا یا شرایط مانعمه یا خودم آدم بی عرضه و نابلدی ام

الانم دیگه دیره چیکار کنم هیچ راهی نیست

ممنونم دعا کردیانگار برای من دیگه همه چی دیر شده میترسم از آینده

زندگی شکلش برای آدما با هم فرق میکنه منم شغل دارم ولی ازدواج نکردم گاهی تنهایی اذیتم میکنه سعی میکنم خودمو مشغول نگه دارم، با خواهرام جرف میزنم و میرم پیششون، اگه شرایطش داری مدیتیشن کن، پیاده روی برو

وای من چقدر از این کلمه متنفرممم وایب حسرت و حسادت میده

نه خدا نکنه من به کسی حسادت کنم  آدم حسودی نیستم

ولی حسرت آره دارم،اونم نه برای زندگی بقیه برا کمبودهای زندگی خودم 

وقتی خودم چیزیو ندارم و یکی دیگه داره میگم خداروشکر یکی خوشحاله

زندگی شکلش برای آدما با هم فرق میکنه منم شغل دارم ولی ازدواج نکردم گاهی تنهایی اذیتم میکنه سعی میکنم ...

دلم ازدواج خوب میخواد 

چی بگم شاید اگه سرکار می رفتم کمتر فکر و خیال میکردم

نه خدا نکنه من به کسی حسادت کنم آدم حسودی نیستمولی حسرت آره دارم،اونم نه برای زندگی بقیه برا کمبوده ...

نه گل تو رو نمیگم حسی که کلمه خوشبحالت مبده رو میگم

مام تو زندگی تو نبودیم خدا میدونه چی بهت گذشته خدا خودشم برات درست کنه

دلم ازدواج خوب میخواد چی بگم شاید اگه سرکار می رفتم کمتر فکر و خیال میکردم

اره خب سرگرمی خیلی مهمه وقتی مشغول نباشی افکار بیشتر اذیت میکنن