2777
2789

سلام دوستان شرایطمو داخل امضام گفتم.یهرشر بزرگی ۳۵ ساله دامن منو گرفته دست از سر زندگی من ور نمیداره میخواد نابودم کنه😭نمیتونم بگم چیه

🍀🍀🍀🍀میشه به نیت اینکه اون شر دست از سر زندگی من ور داره و شرش از زندگیم کم بشه  بعد ۳۵ سال عذاب راحت بشم دیگه و خلاص بشم و نتونه با من و خانوادم کاری کنه هر دعایی که به دلتون میفته برلی حل مشکل من بخونید  🍀🍀🍀🍀

فکر کنین برای خواهر خودتون میخونید چون من واقعا کسی رو ندارم

الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون زو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه

👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده...

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹مرتبه برات سوره کوثرمیخونم عزیزمتوام دعام کن ویروس گرفتم نفسم تنگ

الهی تن خودت و عزیزانت تا ابد سلامت باشه رنگ دکتر رو نبینین

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

برات حمد خوندم عزیزم ؛ لطفا برام دعا کنید جواب آزمایشم خوب باشه وجنینم سالم باشه...

الهی امین خدا بهت یه بچه ای بده که از همه بچه ها بهتر قشنگ تر و باهوش تر باشه 

الهی تن خودت و عزیزانت تا ابد سلامت باشه رنگ دکتر رو نبینین

مرسی مهربونم❤

الهی خدامشکل خودتم حل کنه🤲

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

خوندم عزیزم خداخودش دلتوشادکنه بحق حضرت زهرا

یک دنیا ممنونم خدا بهترین ها رو قسمتت کنه