2777
2789
عنوان

شوهرم مثل روح سرگردان صبح ها زود می گرده تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 95 پست
حالا اگع من بجا استارتربودم میگفتم این بار صدات در بیاد جررررت میدم میزدم ب کولی بازی اونم دیگع تکرا ...

نه این جا که تازه اومدیم طرف صاحب خونه طبقه پایین ه صبح هم همه جا خلوت ه نمیشه دعوا کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه اصلا دو و نیم درمیان تا با سرویس برسم دو و چهل و پنج ه میرم ناهار می خوردیم اینا تکلیف دخترمو ...

مگه نمیگی غذای مونده از شب نمیخوره غذای ک دوباره داغش کنی بعد چطور ظهر مال ۱۲شب رو گرم میکنی براش؟ تغذیه چی براش میزاری... دختر من فقط میگه خوراکی 

یبارهمچین تاپیکی زدم 

شوهرم ازساعت شش میشینه رومبل باصدای بلند تلفن حرف زدن و کشوبهم کوبیدن بدجورقاطی کردم الان درصدی بهترشده

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

نه این جا که تازه اومدیم طرف صاحب خونه طبقه پایین ه صبح هم همه جا خلوت ه نمیشه دعوا کرد

منم صاحبخونه تو خونه اس یکی دوبار من خواب بودم اون زود بیدار شد میرفت تو اینستا بعد هندزفری هم نمیزاشت بلند شدم عصبی شدم اونم ترسید گوشیشو خاموش کرد🤣🤣🤣 شوهر من بشدت شکموه گفتم از این ب بعد از غذا خبری نیس 

مگه نمیگی غذای مونده از شب نمیخوره غذای ک دوباره داغش کنی بعد چطور ظهر مال ۱۲شب رو گرم میکنی براش؟ ت ...

نمی پزم که مثلاً مرغ مزه دار کنم برنج شو خیس کنم بذارم تو پلوپز که صبح رفتنی بزنم برق 

سیب زمینی شو پوست بکنم بذارم تو آب تو یخچال 

این کار ها یا کوکو مواد مخلوط کنم بذارم تو یخچال که فقط پختن ش بمونه

تغذیه هم نون گرم کنم لقمه کوچولو می گیرم آب و شیرکاکایو تو قمقمه ش می دارم میوه بی بو مثل انار سیب میدارم 

خود دون دون انار نیم ساعت زمان می بره

بچه داری؟ آخه مگه میشه متاهل باشیم بچه‌ هم داشته باشیم، اونوقت روی خوابمون هم حساس باشیم

اره عزیزم پسرم ۹ سالشه 

اره چرا نشه، البته تا زمانی که بقیه و همسرت درکت کنن

من خواب باشم صدا گوشی و تی وی رو پایین میدن

یواش صحبت میکنن

پسرم نصفه شب تشنه‌اش بشه باباش رو بیدار میکنه

همسرم صبح زود بخواد بیرون بره یا سرکار با کمترین صدای ممکن فقط یه قهوه میخوره و میره من اصلا نمیفهمم 

میخواستم بدونم توافق مالیتون با همسرتون چطوریه البته اگر فضولی نیستمثلا تو مخارج خونه توقع داره کمک ...

اون شکر خدا درآمد بالا داره ولی خسیسه 

خرج خونه رو میده ولی خرج لباس اینا نه 

منم پس انداز می کنم طلا شکسته اینا لباس یکم برای خودم و دخترم می خرم

اره عزیزم پسرم ۹ سالشه اره چرا نشه، البته تا زمانی که بقیه و همسرت درکت کننمن خواب باشم صدا گوشی و ت ...

آره راست میگی منم پسرم درک میکنه وقتی خوابم سر و صدا نمیکنه 

ولی شوهرم نگم برات وقتی خوابم چه کارایی که نمیکنه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه