2777
2789
عنوان

امتحان زیست دارم فصل 1 دوازدهم😁

127 بازدید | 23 پست

دعا کنین خوب بدم 

میگفتن این فصل سختی نیست بقیه فصلاتون خیلی سخته ولی من سر همین فصلم خیلی اذیت شدم😶🤣

یعنی قراره خیلی سخت تر بشه پس من چه غلطی کنم🤣

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نگران نباش فصل سختی نیست

فقط دقت کنننن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نگران نباش فصل سختی نیستفقط دقت کنننن

اینو انقد خوندم ک الان باهاش اوکیم بجز بخش پروتئین ها ک یکم رو مخمه 

فصل ۲ ب بعد سخته؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو انقد خوندم ک الان باهاش اوکیم بجز بخش پروتئین ها ک یکم رو مخمه فصل ۲ ب بعد سخته؟

فصل۲ از همش سختتره

بقیه اش خیلی اسونه تا فصل هفت ک حفظیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

واقعا مگه من تو این تاپیک چی نوشتم ک درخواست میدین اقایون محترم😂

دیگه نمیشه تاپیک درسی هم زد بخدا

فصل۲ از همش سختترهبقیه اش خیلی اسونه تا فصل هفت ک حفظیه

رونویسیو از فصل دو خوندم فقط 

مرسی♥️

پس تایم زیادی واسه فصل دو میزارم

رونویسیو از فصل دو خوندم فقط مرسی♥️پس تایم زیادی واسه فصل دو میزارم

موفق باشی🤭🥰

اوکیه ی خورده فصل ۲ اذیت میکنه، فصل ۳ و ۴ قشنگن، فصل ۵ و ۶ رو هم باید وقت بذاری و با تکرار زیاد نتیجه میده، فصل ۷ و ۸ هم باید کامل حفظ کنی من ۷ رو دوست ندارم ولی ۸ خیلی باحاله(اگه جانوری دوست داری با فصل ۸ قطعا حال میکنی)

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

سلامخوبی؟.موفق باشیدرخواستمو قبول کن

قبول نمیکنم درخواست ندین لطفا😁

بهترین و اسون ترین زیست سال تحصیلی زیست 12 ام بزار اخر سال بشه میفهمی

وای نه الان ک خیلی رو مخه مخصوصا فصل ۲ ترجمه و رونویسی و اینا

اوکیه ی خورده فصل ۲ اذیت میکنه، فصل ۳ و ۴ قشنگن، فصل ۵ و ۶ رو هم باید وقت بذاری و با تکرار زیاد نتیج ...

فصل اخر رو یه نگاهی انداختم جذاب بود موضوعاتش 😁

زیست دوازدهم کلا متافته یکم نچسبه

تست بزن اوکی میشیرو مخ ترین فصل برای من فصل چهار بود

شما قبول شدین راستییی

تبریک میگم♥️