2777
2789

داشته اتفاقا

خیلی هم‌گرون شده اما‌چون با طلا مقایسه میکنن میگن نکرده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ملک بالا می‌رفت از طلا و دلار ارزش بالاتر بود الان فقط طلا و دلار دارن عقب موندگیشونو جبران میکنن این یعنی ملک تا جایی که بوده رشدش کرده دیگه ظرفت نداره الان طلا و دلار رسیدن  به ملک حتی ی قدمم جلوتر افتادن بعدم خواهان نداره چیزیم که خواهان نداشته باشه پیشرفتی هم نمیکنه 

والا تو این چندسال پیش ما ملک از ۸۰۰ رسیده به ۳ ۴ تومن

طلا هم از چهارصد هزارتومن رسیده به ده میلیون. رشد نزدیک هفده برابر در مقابل ملک رشد طلا ودلار خ بیشتر بوده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بالا رفته ولی نه زیاد۴۰ درصد

کجا چهل درصد رفته رو ملک!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بالا رفته ولی نه زیاد۴۰ درصد

ما خودمون ی خونه داشتیم ..پارسال ی میلیاردو سیصد دادیم پیش خرید ی خونه دیگه ک قیمت نهاییش ۳/۵میلیارده ..ی سال دیگه هم امادست تا دوماه دیگه ۲میلیارد کامل میشه پولی ک بهش میدیم ۱میلباردم میدیم رهن میمونه ۵۰۰تومن ..شوهرم میگه ی مقداری طلا بفروش بیا کامل بخریمش من میگم ن بیا کلا بفروشیمش بدیم طلا..میگه ن اینم اینده داره واقعا موندم چ کنم

وقتی کسی میگه ملک گرون نشده سر درد میشم

مسکن مهر سمت ما تا سال پیش یه تومن بود الان همون ۱۵۰۰ شده

چطوری میگید گرون نشده ..نکنه انتظار دارید خیلی بیشتر از این ملک گرون بشه

ملت عجیبی هستیم واقعا