nilofarr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 913 عنوان حساسیت به سفیده تخم مرغ 104 بازدید | 8 پست سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز پسرم ۸ سالشه به سفیده تخم مرغ حساسیت داره آبریزش بینی شدید میگیره میشه راهنماییم کنید چیکار کنم😔😔😔 خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات 1404/07/22 | 06:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسناامیدم عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4519 چیو چکار کنی نباید بهش بدی دیگه السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
nilofarr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 913 نده بهش آخه میگم یعنی تا ۸ سالگی نباید رفع بشه واقعا موندم بعد تو بعضی غذاها هست مگه میشه بهش ندم😔😔😔 خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات
nilofarr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 913 چیو چکار کنی نباید بهش بدی دیگه آخه تو شامی کوکو سبزی و بعضی غذاها هست چجوری ندم راهی نداره برطرف بشه دکترم بردم یه شربت ضد حساسیت میده دوباره همونجوری میشه خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 39500 آخه میگم یعنی تا ۸ سالگی نباید رفع بشه واقعا موندم بعد تو بعضی غذاها هست مگه میشه بهش ندم😔😔😔 شوهر من ۳۲ سالشه هنوز به بعصی چیزا حساسیت دارهالرژی که قاعده و قانون ندارهیا باید رعایت کنه یا بخوره و تحمل کنه
nilofarr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 913 شوهر من ۳۲ سالشه هنوز به بعصی چیزا حساسیت دارهالرژی که قاعده و قانون ندارهیا باید رعایت کنه یا بخوره ... ای داد 😥😥😥 خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات
حسناامیدم عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4519 آخه تو شامی کوکو سبزی و بعضی غذاها هست چجوری ندم راهی نداره برطرف بشه دکترم بردم یه شربت ضد حساسیت م ... آهان چه عجیب بعضی ها به خود ماده مستقیم بخورن آلرژی دارن به تبدیل شدش تو غذا ندارن منم فکر کردم پسرتون این مدلیه السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
nilofarr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 913 آهان چه عجیب بعضی ها به خود ماده مستقیم بخورن آلرژی دارن به تبدیل شدش تو غذا ندارن منم فکر کردم پسرت ... نه بابا الان سس خورده دوباره بدترم شده تو سالاد اولیه😔 خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات