2777
2789

وقتی خودت برا خودت این تعبیر به کار میبری دیگه حرفی نیست بگم‌ توقع هم داری بعد ازدواج شوهرت عین پرنسس بات رفتار گنه وقتی خودت حتی خودت را دوست نداری .زنهای جهان‌ سوم تلاش میکنن برن ماه فتح کنن زنهای ما دنبال چی.همسایه ما دوتا دختر ۱۹ ساله ۲۳ ساله اینا نمیدونم کی بزرگ شدن رفتن عمل پروتز انواع عمل زیبایی کردن بعدم بیفتن دنبال پسرا برا شوهر کردن یکی شون هم تازه خونه خریده با پول هایی دوست پسراش افتخارم میکنه دخترام‌ زرنگ هستن دنبال پسرای پولدارن .حالا دخترا حتی دبیرستان هم نخوندن .ازدواجم میکنن با پسر پولدار ولی آیا خوشبخت هم میشن؟تازه منم بخاطر حجابم بخاطر نمازم مسخره میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت برا خودت این تعبیر به کار میبری دیگه حرفی نیست بگم‌ توقع هم داری بعد ازدواج شوهرت عین پرنس ...

هر کی یجوری راهش توی این دنیا انتخاب میکنه من همکلاسی داشتم کلاس پنجم ازدواج کرد ماشا الله بهترین زندگی رو داره بچه هاشم بزرگن 

چون مثلا ما دوست داریم ادامه تحصیل بدیم نمیتونیم محکوم کنیم که کار بدی هست ازدواج یا نه ؟ 

واقعیت باید پذیرفت که متاسفانه خیلیا به تکامل عقلی و رشد جنسی خیلی زود میرسن 

علاوه و تغذیه و خانواده و آب و هوا یجورایی میشه گفت کار خدا و همه چی حکمت داره 

که بهدا خواهی فهمید 

هر کی یجوری راهش توی این دنیا انتخاب میکنه من همکلاسی داشتم کلاس پنجم ازدواج کرد ماشا الله بهترین زن ...

عزیزم من نگفتم همه میگم کسی که درباره خودش این تعبیر داره قطعا به بلوغ فکری نرسیده. من تکامل یک زن را فقط تو ازدواج نمیبینم میگم  ازدواج عین نفس کشیدن نیست زمان خودش آدم خودش را باید داشته باشه نه گه بیاد بگه ترشیدم ازدواج به خودی خود هنر نیست اگه بچه هایی سالم تحویل بدی میتونی بگی خوشبخت منم زیاد دیدم ازدواج میکنن ولی کسی که تعبیر ترشیده به کار ببره به خودش توهین کنه بلوغ فکری لازم جهت تشکیل خانواده زا نداره شما میگید بلوغ. والله این همسایه ما خودش هم که ۴۵ سالشه به بلوغ نرسیده جلو دختر بچه ها هر حرف جنسی رکیک میزنه فحش‌های جنسی میده به بهانه روشن فکری جلو چشم دخترش مرد نامحرم‌ میاره شب می‌مونن خونش کلی هم ثروتمند هست میگه خوشبخت هستم ولی متاسفانه دخترای سالم تربیت نکرده خودش هم تربیت نشده بلوغ نرسیده حرمت مادری را رعایت نمیکنه تازه کلی ما را تحقیر میکنه عرق میخوره من میگم نمیخورم میگه عقب مونده ای .من نگفتم همه عین‌هم‌ هستند میگم‌ شوهر نکردن فاجعه جهانی نیست گه این کاربر محترم لفظ ترشیده را مطرح کنه لفط ترشیده برا هیج بانویی پسندیده نیست ارزش زن به ازدواج نیست که بگه ترشیدم .وگرنه بله مسیر هرکس متفاوته من دیدم دختر ۵۰ ساله تو ۵۰ سالگی با یک پرنس واقعی ازدواج کرده الان‌ عین ملکه تو ثروت وخوشبختی شنا میکنه تو ویلای شخصیش تو ترکیه کم کم‌ ۲۰ تا خدم‌حشم داره چندتا بچه هم از یتیم آورده داره بزرک میکنه میگه خدا را شکر سن پایین ازدواج نکردم کل اموال شوهرش به نامش یه ملکه واقعی شده پس هرکس زمانی داره برا ازدواج نمیشه گفت ترشیده 

واقعا متاسفم که دختری این کلمه رو بکار میبره لفظ ترشیده توسط مرد ها ساخته شده که دخترا رو بترسونه تا با هر نر خری که از راه رسید با هر شرایطی ازدواج کنن 

ترشیده مردای بو گندو و گدای الانن