2777
2789
عنوان

پسرم آزمایش خون داره

246 بازدید | 33 پست

سلام انقد دلم میسوزه براش ، تحمل سوزن رو نداره 

مادرم که دیدین همیشه دلسوزه 

امشبو هیچ نخوابیدم 

میترسم رگش پیدا نشه اذیت بشه 🥺

خارش پوستی شدید داشت برای چکاب تیرویید نوشتن 

رگش پیدا نشه

از پشت دستش رگ پیدا میکنن

نگران نباش

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون میترسم هی سوراخ کنن درد بگیره اصلا دیشب نتونستم بخوابم

اونکه درد نمیگیره

آروم باش

ترس تو به بچه اینجوری انتقال میدی

بچه ترس و حس میکنه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خب جایی ببر که مهارتشون بالا باشهمنم بد رگم فقط جاهایی میرم که تجربه و مهارت دارن قبلشم هم تذکر میدم ...

هرجا میشناسم از بچه ها بد گرفتن 

انگاری بلد نیستن اصلا 

پسرمم بد رگه طفلی

منم دخترمو هفته پیش بردم چکاب اینقدر دلم سوخت از بس مظلومه هیچی نگفت خیلی خوبم رگ‌گرفتن نگران نباش ی ...

خداروشکر خیلی خوبه راحت پیدا کنن 

والا هرجا دیدم بد گرفتن 😔

چند سالشه؟منم دخترم دو سه ساله بود بردم سرم وصل کنن احمقا مهارت نداشتن دو سه جا رو سوراخ کردن دلم کب ...

۷سالو نیم ، دقیقا اینم ۳ سالش بود بردم آزمایش خون سوراخ سوراخش کردن دلش غش کرد 😭