2777
2789
عنوان

خرید طلای دست دوم یا نو

282 بازدید | 22 پست

سلام به همگی

لطفا کمکم کنید

من حدود ۱۰۰ میلیون پول دارم. و میخوام برای پس انداز طلا بخرم. من همیشه در طول زندگبم طلای نو خریدم. اما خدایی طلای نو هم خیلی اجرت داره. گرچه طلا کلا اگر نفروشی در طول چندین سال خیلی روش میاد ولی بحرحال اجرت داره. 

ایندفعه فکرم رفته ب دست دوم. یک سریا میگن دست دوم ممکنه موقع فروش ب مشکل بربخوره ادم! یا ممکنه جرم داشته باشه. درسته؟؟ یا خط و خش داشته باشه..

کسی تابحال طلای دست دوم خریده؟؟ موقع فروش مشکل برنخورده؟ 

من خریدم مشکلی نداشته، بستگی داری چی بخری که جرم بگیره، مثلا طلاهای تور توری و... خیلی جرم گیرن، مثلا انگشترای تور توری جرم زیاد دارن، گوشواره جرم خیلی نمیگیره ولی بازم بستگی به طرحش داره، اگه النگو از این ریز فنریا باشه من ندیدم جرم بگیره، اینه ای هم جرم نمیگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خریدم مشکلی نداشته، بستگی داری چی بخری که جرم بگیره، مثلا طلاهای تور توری و... خیلی جرم گیرن، مثل ...

النگو بیشتر هدفمه. 

ولی دست دوم رو همیشه به خودم قدیما میگفتم که دوست ندارم طلای مردم رو بندازم توو دستم

شاید مرده طرف🥺🥺

ولی اخه طلا نو هم خبلی اجرت داره

النگو بیشتر هدفمه. ولی دست دوم رو همیشه به خودم قدیما میگفتم که دوست ندارم طلای مردم رو بندازم توو د ...

ربطی نداره ها، من به شخصه اکثر مواقع دست دوم برمیدارم، بستگی به انرژیی داره که خودت بهش میدی، من همیشه میگم یه نفر اینو فروخته به یکی از هدفاش رسیده، منم ایشلله یه روز میفروشمش به یکی از هدفام میرسم، خودت بهش انرژی مثبت بدی حله😂 اگرم خواستی برداری خلی کهنه برندار. 

ربطی نداره ها، من به شخصه اکثر مواقع دست دوم برمیدارم، بستگی به انرژیی داره که خودت بهش میدی، من همی ...

شما دست دوم برداشتی فاکتورم دادن بهت؟ راحت فروختی؟ جرم نداشته؟ میشه راهنمابیم کنی

اینم حرفیه..جالب بود

بیشتر بستگی به دیدگاه خودت داره، من همیشه مثبت نگاه میکنم به این قضیه. اگه هم خیلی سختته بگرد النگو های کم اجرت پیدا کن، مثلا النگو هایی هستن که نوان ولی اینجا طلافروشیا میدن با 4 درصد

من خریدم هیچ مشکلی تو فروش نداره چندوقت پیش هم عوض کردم با یه نو

اون دست دومی ک خریدی فاکتور داد بهت؟؟؟ جرم اینا نداشت طلات؟ توو فاکتور باید چیز خاصی بنویسه؟

شما دست دوم برداشتی فاکتورم دادن بهت؟ راحت فروختی؟ جرم نداشته؟ میشه راهنمابیم کنی

نفروختم حقیقتش، ولی با طلای نو تعویض داشتم، فاکتور هم نه ندادن بهم ولی اینجا برای فروش طلا ازت فاکتور نمیخوان. جرمم نه نداشتن، یعنی اگرم داشتن با همنن جرمش خریدن😂