خانواده پدریم خودشون مذهبی بودن ولی پدرم مذهبی نیست خانواده مادریم متوسطن من خودم از کلاس سوم اصرار به پوشیدن چادر داشتم
ولی خب خانواده تا کلاس پنجم باهام کاری نداشتن
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از همون یک سالگی به بهانه ی این که سرما میخوری براش روسری خریدم بزرگ که شد خودش دوست داشت من که برا خودم خرید شال و روسری میکردم میگفت منم میخوام حالا ۹سالشه بدون روسری بیرون نمیره
من از همون یک سالگی به بهانه ی این که سرما میخوری براش روسری خریدم بزرگ که شد خودش دوست داشت من که ب ...
منم تقریبا سعی کردم همینجور عمل کنم راست گفتن رفتار فرزندان آینه رفتار والدین هست نمیشه واقعا یهویی وقتی به سن تکلیف رسیدن ازشون توقع داشت بدون هیچ پیش زمینه ای
میبخشین شما دختر خانمتون عزیزم خودش تا به حال واکنش منفی که نسبت به این موضوع نشون نداده یه وقت؟
برای چادر سر کردن حرم امام رضا بچه م ۷ سالش بود گفتن باید چادر داشته باشه اینم از اون موقع از چادر خوشش نمیاد ولی با مانتو و روسری مشکلی نداره هرچی سخت بگیری بدتر میشن به خادما حرم گفتم شما با این کارتون باعث شدین دخترم از چادر بدش بیاد
برای چادر سر کردن حرم امام رضا بچه م ۷ سالش بود گفتن باید چادر داشته باشه اینم از اون موقع از چادر خ ...
ای وای بله متاسفانه متوجهم گاهی زیاده روی ها تاثیر عکس میذاره متاسفانه من این مورد شما رو گاها از طرف خانواده شوهرم اتفاق میفته بیشتر و مثلا مادر شوهرم به دخترم میگه چرا چادر سرت نیست و... برای همین تصمیم گرفتم ارتباط رو کمتر کنم