2777
2789

سلام بچه ها كسايي كه تحت درمان هستن و يا اينكه هنوز باردار نشدن و كسايي كه بچه هاشونو سقط ميكنن بياين تو ت ل گ ر ا م با هم باشيم و از حال هم خبردار باشيم

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ساله منتظرم والا تو همچین گروههایی فقط ناراحتیه و تهش افسردگیه😏

يعني خوب نيس ؟؟ حداقل ميدونيم كه خيلي ها هستن كه مثل هميم و وقتي يكي بينمون باردار بشه خيلي اميدوار تر ميشيم

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚

به نظر منم واقعا ناراحتیه...

سه ساله اقدامم و تو چند تا از گروه ها بودم ولی وقتی میدیدم خیلی ها باردار شدن و من هنووووز تو انتظارم دلم میشکست...

تمام زندگیم شده بود ناراحتی...

از موقعی که از همشون لفت دادم روز ها برام راحتتر میگذرن

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
يعني خوب نيس ؟؟ حداقل ميدونيم كه خيلي ها هستن كه مثل هميم و وقتي يكي بينمون باردار بشه خيلي اميدوار ...

نه والا همینجا خیلی تاپیک اقدامیا هستش میتونین اونجا فعال باشین

گروه اقدامیا روحیه تون رو بدتر میکنه البته اگه حساس باشین چون برامن ک خیلی بد بود