2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو بگین

103 بازدید | 14 پست

رو ی پسره که حالا داشتیم حرف میزدیم بعد سر آخر سین زد جواب نداد ی حرکتی زدم 

چون بارها این حرکتو تکرار کرده 

رفتم بهش گفتم ی چیزی درموردت شنیدم نمیدونم درسته یا نه؛ بعد کنجکاو شد گف چی اینا سین زدم جواب ندادم 

بعد چند دقیقه نوشتم واقعا انتظار نداشتم ازت که همچین چیزی راجبت بگن 

فعلا افه یا فوقش میاد جواب میده سین میزنم چیزی نمیگم یا جواب نداد میگم با سکوتت معلوم شد پس اون حرف راست بوده

چطوره؟🤣خوبش شد؟

آره حال میده🤣

اولش خاستم کلا دیگه چیزی نگم 

بعد دیدم نوشته تیکه خوبی میزنی 

اونجا گفتم شاید دستمو خونده سر همون که لو نره فکر کنه واقعیه نوشتم انتظار نداشتم همچین چیزی ازت بفهمم 

حالا باز ج داد سین میزنم جواب نمیدم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی کتابای روانشناسی سیاه میخونم حال میده

چه عالی پس تو میگی روش اثر گذاشته؟

آخه حتی ی جا گفت سین میزنه جواب نمیدی تیکه خوبی میزنی بعد نوشت من ۱۲ ساعت بیرون بودم خستم میرم بخوابم خدافز

حداقل جواب خدافزیم رو بده اگه بهت برنمیخوره 

با توجه ب این حرفاش فکر میکنی بازی روش اثر کرده؟

من باهاش دوست بودم تو رابطه نبودیم کر****دم تو رابطه ای که طرف بخاد اهمیت نده

منم یکی دو رابطمو بخاطر اینکه باید بیس چاری پیگیرت باشه به هم زدم بالاخره ماهم سرکارمیریم اونجا محدودیتایی داریم 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

انداختمش دورفقط قبل دور ریختن باید این حرکتو روش میزدم چون کم سرش اذیت نشدم ی تلافی لازم بود

کارت درسته

من فکردم نکبت سرکار میره

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....