2777
2789
عنوان

با همچین آدمی چیکار کنم

139 بازدید | 16 پست

من رابطمون بلند مدته و پارتنرم خوبه بهم توجه میکنه چیزی بخوام نه نمیگه

اولویتش هستم ، مهربونه و.... اماااا همه اینا تا وقتی که بحثمون نشده باشه بحثمون که میشه حتی وقتایی که خودش مقصرع یع جوری رفتاز می‌کنه من شک میکنم به خودم ک نکنه من کاری کردم

بجا اینکه چون مقصرع خودش پیگیر باشع من باید در تلاش حل مشکل باشم بعد ک اشتی میکنیم میگم چرا زنگ نزدی پیام ندادی حرف بزنیم میگ منتظر تو بودم یا میگه تو چرا نزدی 

وقتایی که اون مقصرع و من تلاش میکنم برای حل واقعا حس میکنم در حقم ظلم میشه اعتماد ب نفسم خورد میشه 

اما من یه اخلاقی هم دارم باید حتما حرف بزنیم وگرنه انقدددد به اون مشکل فک میکنم تا بپوکم برای همین تلاش میکنم حرف بزنیم 

هستید درباره بحث دیشبمون بگم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقططط تو بحث اینطوری می‌کنه در حالت عادی اصلا نیست بیشتر حس میکنم اینطوری جلوه میده که من خودم خسته ...

تعهدی بهش نداری...  ی مدت غیب شو بعد ی رفتار بدش یا حساب کار دستش میاد یا خودتو  ازاد میبینی 

دقیقا عین من و پارتنرمبگو

من خیلی تو رابطم حس شیشمم قویه بشدددت

پریشب از ساعت ۷ تا ۱۰ ج نداد ۳،۴ باز زنگ زدم 

ساعت ۱۰ نیم اومد گفت خونه بودم گوشیم فقط یه بار زنگ خورده تازه دیدم ولی من کاملا واضح حس میکردم دروغ میگ اما نمیتونستم ثابت کنم

فرداشبش ینی دیشب با دخترخالم و رفیق پارتنرم که اونا هم باهم پارتنر هستن رفتیم بیرون رفیق پارتنرم برگشت گفت ماشینت دیگ اذیت نکرده ک؟ سوتی داد و فهمیدم دیشبش از ساعت ۸ تا ۱۰ پیش اون بوده نه خونه مغازش بوده 

درصورتی که من اصلا آدم گیری نیستم ک بهم نگه این آدم تا سرکوچه میره بهم میگه شوکه شدم 

بهش گفتم گف چیز مهمی نبود آخه چیو بگم 

گفتم رفتن تا سوپری رفتن تا سرکوچه هم مهم نیص اما همیشه میگی ، تازه این بحثشم جداش چون من دیشب کلیییی پرسیدم کجا بودی فقط گفتی خونه 

اولش هی توضیح داد ک نه آخه تو میتونی من پسرم یهو بیرون میرم و میام مهم نیس که دید قانع نمیشم دست پیش گرفت 

بعد ازدواج قهراش بیشتر میشه پرنسعلی تر میشه انقدر نازشو نکش قوی شو یروز همین ادم بی ارزشت میکنه شخصی ...

دقیقا می‌دونم اینو اما گاوم نمیتونم صبر کنم همش میکنم این مشکل تو ذهنم حل نشه میپوکم انقد فکر میکنم همین مجبورم می‌کنه زنگ بزنم 

من خیلی تو رابطم حس شیشمم قویه بشدددتپریشب از ساعت ۷ تا ۱۰ ج نداد ۳،۴ باز زنگ زدم ساعت ۱۰ نیم اومد گ ...

ببین دقیقا عین پارتنر منه

زیاد بهش گیر نده هرچی بیشتر گیر بدی بیشتر اذیتت میکنن

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

ببین دقیقا عین پارتنر منهزیاد بهش گیر نده هرچی بیشتر گیر بدی بیشتر اذیتت میکنن

اصلااا آدم گیری نیستم اصلا

فقط فقط بحث و ناراحتیم از این بود ک چرا بهم نگفت

چرا باید از یکی دیگه می‌فهمیدم 

دقیقا می‌دونم اینو اما گاوم نمیتونم صبر کنم همش میکنم این مشکل تو ذهنم حل نشه میپوکم انقد فکر میکنم ...

اونم این نقطه ضعفتو فهمیده مردا وجدان ندارن با همین اخلاقت اذیتت میکنه وقتی مقصره صبر کن خودش بیاد 

تعهدی بهش نداری... ی مدت غیب شو بعد ی رفتار بدش یا حساب کار دستش میاد یا خودتو ازاد میبینی

متاسفانه خیلی آدم بیش فعال و فیریکی هستم اگه چیزی پیش بیاد انقددددد فکر میکنم انقد سوال میپرسم از خودم تو ذهنم که سرم میخواد بترکه

اما خیلی دوس دارم بیخیال باشم عین خودش تا حساب بیاد دستش 

متاسفانه خیلی آدم بیش فعال و فیریکی هستم اگه چیزی پیش بیاد انقددددد فکر میکنم انقد سوال میپرسم از خو ...

شما هیچیت نیست ممکنه فقط وابسته ش باشی،  بهتره جدی فکر کنی، ترک کردن و حتی تنهایی بهتراز دست و پا زدن تو ی رابطه خرابه

شما هیچیت نیست ممکنه فقط وابسته ش باشی، بهتره جدی فکر کنی، ترک کردن و حتی تنهایی بهتراز دست و پا زد ...

دلم میخواد بدونم اوووون چطور انقد راحت و بیخیالههه 

درصورتی که کارایی که اون برام تو رابطه میکنه و ابراز احساساتش از من خیلیییی بیشتره