2777
2789
عنوان

1398

159 بازدید | 11 پست

۱۳۹۸تو چی بودی که بعد تو هیچی مثل قبل نشد ...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

راست میگی واقا تا نود و هشت همه جی رنگ و بو داشت 

یادم میاد گریم میگیره..مدرسه میرفتم اونموقع هنوز

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

پسرم بدنیا اومد بعدش همه چی زیرورو شد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهادت سرداربعدشم کروناهمه چیوپاشوند

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

انرژیم برای کار کردنم بیشتر بود، انگیزه بیشتر بود حوصله بیشتر بود، ایده هام بیشتر بود، و حتی کار و کسب مجازیم پیشرفت داشت، بعد کرونا انگار دنیا و همه چی عوض شد

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نود و هشت کرونا اومد؟

آره زمستون ۹۸ اومد 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

اون موقع من مادر داشتم بابا داشتم خونه ی پدری داشتم بابام نازمو می خرید  بچه هام آب تر می کردند هر چی می خواستند بابام فراهم می کرد بین هزاران دشمن که انگار منتظر بودن زندگی ما متلاشی بشه  دست تنها و آواره نمونده بودیم و هنوز نمی تونستیم خودیها چقدر دشمنن اما الان ما فقط چند تا خواهر برادر یم که هم دیگه رو داریم 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

اما من نه 

تا قبل از دی ماه پارسال همه چی خوب بود 

چون دی ماه پارسال پریود شدمممممممممممم😭😭😭😭 

اصلا بد موقع بود وسط امتحانات ترم اول، فکرشم نمیکردم تو این سن آخه زن های خانواده هامون معمولا دیر اینجوری میشدن 

کلا همه چی بهم ریخت.....💔😢 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

اما من نه تا قبل از دی ماه پارسال همه چی خوب بود چون دی ماه پارسال پریود شدمممممممممممم😭😭😭😭 اصلا ...

آخییی عزیزمممم اشکال نداره چندمی ؟ منم اوایل خیلییی اذیت بودم حتی الانم بعضی وقتا دردش غیر قابل تحمله

آخییی عزیزمممم اشکال نداره چندمی ؟ منم اوایل خیلییی اذیت بودم حتی الانم بعضی وقتا دردش غیر قابل تحمل ...

الان که دهم هستم  اون موقع ها خیلی اذیت میشدم😢 

الان یکم بهتر شدم اما دیگه مثل قبل نیستم🙃🙃 خیلی اونموقع پر انرژی بودم....🚶‍♀️

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑