اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
انرژیم برای کار کردنم بیشتر بود، انگیزه بیشتر بود حوصله بیشتر بود، ایده هام بیشتر بود، و حتی کار و کسب مجازیم پیشرفت داشت، بعد کرونا انگار دنیا و همه چی عوض شد
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
اون موقع من مادر داشتم بابا داشتم خونه ی پدری داشتم بابام نازمو می خرید بچه هام آب تر می کردند هر چی می خواستند بابام فراهم می کرد بین هزاران دشمن که انگار منتظر بودن زندگی ما متلاشی بشه دست تنها و آواره نمونده بودیم و هنوز نمی تونستیم خودیها چقدر دشمنن اما الان ما فقط چند تا خواهر برادر یم که هم دیگه رو داریم
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
اما من نه تا قبل از دی ماه پارسال همه چی خوب بود چون دی ماه پارسال پریود شدمممممممممممم😭😭😭😭 اصلا ...
آخییی عزیزمممم اشکال نداره چندمی ؟ منم اوایل خیلییی اذیت بودم حتی الانم بعضی وقتا دردش غیر قابل تحمله