2777
2789
عنوان

معلمای الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 263 پست
چون چ چسبیده ب راوالا کجا الان میزنن اون مال دهه هفتاد و ۶۰ بود

همین ۲ سال پیش معلم داشتم مث چی میخابوند تو صورت طرف

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

همین ۲ سال پیش معلم داشتم مث چی میخابوند تو صورت طرف

🙄🙄😳😳اجازه بده نپذیرم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم شتک میکردم اون معلم رو

من اون زمان بدنسازی حرفه ای کار میکردم دستم سنگین بود خیلی ب من میزد طوری میزدم تو گوشش به شیشه کلاس بیاد پایین 😂

من اون زمان بدنسازی حرفه ای کار میکردم دستم سنگین بود خیلی ب من میزد طوری میزدم تو گوشش به شیشه کلاس ...

😶😶😶ت رو میزد؟

ت هم اونو مزدی؟

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من با اینکه دهه هشتادم ولی معلم کلاس اولم دست به زن داشت 

هنوز که هنوزه دلمو باهاش صاف نکردم 

معلمای الان اتفاقا به نظرم زیادی دیگه از اونور بوم افتادن 

تو اینستا میری میبینی خیلیاشون بلاگر و دنبال قرتی بازی و هرچیزی جز درس دادن به بچه هان 

این بین ممکنه تک و توک یه سری روانی پیدا شن که خبرشون رسانه ای میشه فکر میکنی همه همینن 

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

اینجور معلمارو باید ترسوند.چند روز پیش یکی از دانش آموزها بر اثر تنبیه ایست قلبی کرده بود فوت شد

ترسوند؟

باید بزنی تو گوشش 

من با اینکه دهه هشتادم ولی معلم کلاس اولم دست به زن داشت هنوز که هنوزه دلمو باهاش صاف نکردم معلمای ا ...

من خودم داشتم ۲ سال پیش