2777
2789

من بخام بصورت خلاصه بگم

یه دختر جوونم

عاشق شدم و خیلی عاشق بودم 

خیانت کرد بهم 

افسردگی گرفتم 

رفتم روانپزشک دارو خوردم

بعد افتادم تو مواد

الان چیشد؟؟؟

الان اون حرو..مزاده کجاس؟؟؟

اون پی زندگیشه و اتفاقا سرحال و منم وضعیتم اینه 

الان ۴ روزه تو ترکم 

میخام بگم که زیاد همه چیو جدی نگیرین

چ موادی؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی :)

خدا بهت صبر بده عزیزم لطفا بیشتر مراقب خودت باش

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

عزیزم بهت حق میدم و قضاوتت نمیکنم ولی واقعا بی عقلی کردی و بخاطر یه موجود بی ارزش قدر خودتو ندونستی ولی عیبی نداره ماهی و هروقت از اب بگیری تازس مهم این که بخودت اومدی تا دیر نشده بهت تبریک میگم از این به بعد قدر خودتو بیشتر بدون