2777
2789

من فت فست خوردم

گین اپم خوردم 

اشتهامو عین گاو کرد و وزن گرفتم بعدش یهو قطع کردم اشتهام کم شد 

اگه برات مهم نیست کله رون هات و باسنت ترک پوستی بنفش بشه بخور 

و اگه با باد کردن صورتت تا مدت طولانی اوکیی بخور 

و همینطور شکم در میاری 

من وزنم برنگشت در واقع چند کیلو برگشت ولی خب توصیه نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام چاق بشم هر جور شده دعام کن

حتما عزیزم 

ولی چیزایی که گفتمو جدی بگیر 

من با فت فست اشتهام طوری شده بود که هرچی میخوردم سیر نمیشدم غیرقابل تصور بود پرخوریم 

و دلیلشم این بود کورتون داشت اونم با دوز بالا وقتی قطع کردم پاهام درد گرفت و استخونام صدا میده 

پوستم ترک برداشته کلی 

و هنوز صورتم کمی پف داره 

به نظرم از راه طبیعی پیش برو ولی برات دعا میکنم من خودم با همین قرصا و اراده تو ۶ و ۷ ماه ۱۷ کیلو اضافه کردم

قرص چاقی همون کورتونه 

شما داروهای کورتونی بخوری و تزریق کنی اشتهات شدیدا زیاد میشه و پف میکنی و تجمع چربیتم بیشتر میشه 

به علاوه ترک پوستی و صورت قرص ماه 

پس قبلش فکر کن حاضری برای چاق شدن بی دلیل یه دوز شدیدا بالا از کورتونو ماه ها بخوری؟

و مو های صورتت و بدنت ضخیم تر میشه و بیشتر میشه چون کورتون باعث افزایش تستسترون از غدد فوق کلیوی میشه و خودشم فکر میکنم خاصیت پرمویی داره

من خودم پشیمونم

به نظرم اول راه های دیگه رو مثله کالری شماری و خوردن اشتها اور شروع کن اگه نشد اخرسر برو سراغ قرصای چاقی🥲🩷🩷🩷 

خیلی عوارض داره ،نخوریننمیارزه به بیماری‌هایی که با خوردنش دچار میشه آدم مثل سیاهی سر استخوان لگن

آفرین

من بادی سافتلن خوردم

بعد اون درد استخوان از بین رفتن مفصل زانو رماتیسم و مشکلات شدید معده اومد سراغم نخورید که ارزشش رو ندااااره

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍