2777
2789
عنوان

واقعا این بلاگرا هنری جز زاییدن ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویو بیشتر تبلیغ بیشتر در نتیجه درآمد بیشتر😂

تو هر پیجی بگی من اینو دیدم

تشریفات

تزئینات

گل ارایی 

بادکنک ارایی

نور پردازی

ارایشگاه 

خیاطی

دیجی 

و ....

تمام مراسمشو اسپانسرا براش برگذار کردن یه قرون پول از جیبش نرفته و برا ما چس کلاس میاد

انقدری که داستان اشنایی این خانوم و همسرش و بچه دار شدنشو دقیق میدونم داستان اشنایی و ازدواج پدر مادر خودمو اونقدر دقیق نمیدونم

بهار متولد میشن میرن مرحله بعدی 😂 منتظر سوراخ کردن مغزمون سر تاریخ های رند باشید

دقیقا بچه های کار کفه اینستا داره جمعیتشون زیاد میشه😂😂😂

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

این چندروزقبل که روزجهانی دختربوداکسپلورنابودشدهمه یه کیک ودخترادرحال رقص بچه های بیچاره فکر کنم کتک هم بخورم اخه بچه های من  اگه بگم هرروزبرقص وخودت رو متعجب نشون بده گریه می کنن که خستمون کردی

این چندروزقبل که روزجهانی دختربوداکسپلورنابودشدهمه یه کیک ودخترادرحال رقص بچه های بیچاره فکر کنم کتک ...

همون بچه هاشون شدن عروسک خیمه شب بازی

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷