2777
2789

تو زندگیم اشتباهاتی داشتم که قابل جبران نیستن 

ضررش و اسیبشم فقط خودم دیدم

بنظرتون چیکار کنم که خدا کمکم کنه از این شرایط در بیام چون فقط معجزه لازمه!

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

منم عین تو چندوقت پیش قلبن پشیمونیمو توبه و همه چیمو ابراز کردم و قول و قسم ک هوامو داشته باشه و برای اولین بار امام رضارو واسطه کردم و برام معجزه شد خدا خیلی حرفامو شنید و فک میکنم منو بخشید... 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت رو بگو

با ادمی که میدونستم ادم درستی نیست نامزد کردم اسیبشم هزار برابر خودم دیدم تو عقد باهاش رابطه داشتم اسمشم از شناسنامم پاک نشد با اینکه باهم زندگی نکرده بودیم

راجب ظاهرم خیلی ناشکری کردم با اینکه همیشه تعریف میشنیدم و راجب قیافم خیلی بهم اعتماد به نفس میدادن همه بینیمو عمل کردم که خب خوب نشد طلامم بخاطرش فروختم ..

دختر به شدت درسخونی بودم همیشه سال کنکور درگیر چیزای مضخرف کردم خودمو دانشگاه ازاد رشته ای ک میخواستمو اوردم اما بخاطر هزینش رها کردم رفتم رشته ای ک هیچ علاقه ای بهش نداشتم دانشگاه دولتی و همین باعث شد هیچوقت کار مورد علاقمو پیدا نکنم و خیلی چیزای دیگه..

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

منم عین تو چندوقت پیش قلبن پشیمونیمو توبه و همه چیمو ابراز کردم و قول و قسم ک هوامو داشته باشه و برا ...

چجوری امام رضارو واسطه کنم

با ادمی که میدونستم ادم درستی نیست نامزد کردم اسیبشم هزار برابر خودم دیدم تو عقد باهاش رابطه داشتم ا ...

اشکالی نداره شاید نیاز بوده این اتفاقات بیفته تا تجربه بدست بیاری دنیا تموم نشده 

اگه الان حال دلت بده اگه حس میکنی راهتو گم کردی طبیعیه

شکستی خوردی و روحت اسیب دیده

خودت رو سرزنش نکن و به خودت زمان بده همه چی درست میشه 

هنوز کلی وقت هست برای ساختن

یادت باشه بزرگترین سرمایه و داریی تو عمرت هست

اگه زود از اون ادم جدا شدی ناشتی با یه بچه برگردی این باخت نیست برنده شدن توعه

چجوری امام رضارو واسطه کنم

به پسرش امام جواد قسمش بده بگو پیش خدا برات پا درمیونی کنه 2 رکعت نماز هم بخون بجا توحید آیه الکرسی بخون و آخرش قرآن به سر بگیر و 12 امام و قسم بده ک پیش خدا برات واسطه شن من همین کار و کردم معجزه هم دیدم 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..