2777
2789
عنوان

براشماهم هیچی مثل قبل حال نمیده افسردگیه یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست
ی کاری شروع کن بهش علاقه داری به زندگیت نظم بده مرتب کارها رو انجام بده زندگیت رو از یکنواختی دربیار

نصف حال بدم بخاطر اینه ک نمیتونم همش به کارام برسم و نظم دقیق از دستم در رفته

خیلیییییی میخوام یه کاری شروع کنم ولی تو این شرایط نمیدونم چی!؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ندارم شوهرمم میگه به زبان بدنت گوش کن استراحت کن یه هفته اس غذا درست نکردم

شکر خدا کن که همسرتون اگاه و دانا هستن

استراحت کن ولی سعی کن یکم مدتیشن کنی ک حس خوب سراغت بیاد دوش اب نمک بگیر

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
نصف حال بدم بخاطر اینه ک نمیتونم همش به کارام برسم و نظم دقیق از دستم در رفتهخیلیییییی میخوام یه کار ...

به اون چیزی که علاقه داری و حالتو خوب میکنه از لحاظ مالی هم مشکل نداشته باشی

شکر خدا کن که همسرتون اگاه و دانا هستناستراحت کن ولی سعی کن یکم مدتیشن کنی ک حس خوب سراغت بیاد دوش ا ...

همسرم خیلی خوبه درکش بالاست 

نمیدونم چمه انرژی ندارم هر چی قرص ویتامین و اهن میخورم

فایده نداره 

باز لش کردن خوبه فکر کن یه بچه ۹ ماهه داشته باشی مدام تو این حال باید بدو بدو کنی

لش کردن اصلا خوب نیست

اون بچه میتونه انگیزه بوجود بیاره برای ادامه ی زندگی

از طرف یک عدد همیشه لش🥴

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
به اون چیزی که علاقه داری و حالتو خوب میکنه از لحاظ مالی هم مشکل نداشته باشی

از لحاظ  مالی و سرمایه هیچ مشکلی نیس شکر خدا ولی چون یه نی نی کوچولو دارم دست و بالم بسته اس و هزارتا مدرک تحصیلی و فنی حرفه ای دارم ولی خدا راهی باز نکرده

اره من 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

فقط از خدا دل خوش و روزو شبای شاد برای همه ی مردم میخام 🥲

حال  خوب سهم همه هم وطنامه🥹💔

برای. حال خوب منم انرژی مثبت بفرست