2777
2789

من بعد از ۷سال باردار شدم 

الان پسرم ۱۳ماهشه  دترم انشاء الله ۴۵ روز دیگه دنیا بیاد 

بعد قرار بود خونمون رو تعنیر کنیم نفری ی اتاق بدین ب هرکدوم از بچه هامون  الان از روزی ک خواهرم فرار کرده ب شوهرم گفتم بچه اتاق میخواد چ کار 

یا شوهرم میگه گوشی میخرم برا بچم  میگه ن تا ۲۰ سالگی نمیزارم گوشی بزاری 

دوست دارم‌هنه کارای خونه رو بکنن مثل ابجیم مفت خور نشن

و خیلی چیزای دیگه فکر میکنم  

اخه هیچکدوم از چیزایی که شما میگید و که بچه هاتون نمیتونن انجام بدن یکشون که هنوز به دنیا نیومده اون یکیم که یه سالشه پس چرا دارید برای 10 سال دیگه برنامه ریزی میکنید اینجوری اعصاب و روان بچه هارو خراب میکنید 

شماهم اگه درست تربیت کنید نگران چیز دیگه ای نباید باشید 

عزیزم بچه ها که با خواست خودشون به دنیا نمیان ما پدرومادرا هستیم که اونارو به این دنیا وارد میکنیم پس حقشون هست تا جایی که میتونیم براشون امکانات فراهم کنیم و در خوشی و رفاه باشن چون بچه ها یه تیکه از قلبمون هستن قرار نیست که بچه های شما از خواهر یا برادر شما الگوبرداری کنن الگوی اصلی اونا شما هستین سخت گیری زیاد بچه رو عقده ای میکنه به آینده ای که نیومده زیاد فکر نکن ولی به بچه ها باید عشق و محبت داد 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.