2777
2789
عنوان

مدرسه غیر انتفاعی میرن بچه ها تون

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
آره عزیزم واقعاً خداروشکر آره خوب هوامون دارن خوبه خداروشکر

انشاءالله همیشه به شادی ولی من فضولی کردم ببخشیداینجاماهمونمیشناسیم ولی جای دیگه نه قیمت مدرسشونونه اینکه شرکت پول داده بهتون چون واقعامردم ندارن چشم میشین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشهد

منم مشهدم اسم مدرسه چیه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

۳۰ گرفتن اینجا

مشهد غیرانتفاعی30؟

خواهرزاده من پیش دبستانی 45 داد

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

مشهد

ببینید عزیزم با این شرایطی که شما گفتید این مدرسه بدرد نمیخوره یک دولتی خوب ثبت نام می‌کردید خیلی بهتر بود 

شهریه ۳۰میلیون هم خیلی کمه شاید دقیقا دلیلش همین شهریه کم باشه مدارسی که شهریه کم میگیرن از معلمین بی تجربه و تازه کار استفاده میکنند تا حقوق کم بدن یا حتی گاهی اوقات کار آموز میارن و فقط براشون گزینش رد میکنند و میگن همین براتون سابقه حساب میشه کافیه به این نکته توجه کنید 

مدارس خوب تو مقطع دبیرستان از حدود ۶۰تومان به  بالا هست 

خیلی از مدارس دولتی و هیئت امنایی بهتر از این مدارس غیر دولتی هست 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
انشاءالله همیشه به شادی ولی من فضولی کردم ببخشیداینجاماهمونمیشناسیم ولی جای دیگه نه قیمت مدرسشونونه ...

نه عزیزی گلم این حرف نزن آره دقیقا نه من نمیگم عزیزم اینجا چون کسی کسی نمی‌شناسد کقتم