2777
2789
عنوان

مدرسه غیر انتفاعی میرن بچه ها تون

256 بازدید | 35 پست

راضی هستین ؟ 

پسرم هشتم میگه هنوز معلم ها مشخص نیستن مثلا علوم کلا یبار اومده کارو فناوری ۱۰ بار  اجتماعی دوبار داشتیم نیومده 

درهفته هم یکی دو زنگ نداشتن معلم 

نکنه تا آخر سال همین باشه

میگه مدیرمون خیلی بد دهنه میگه گو میخورین فلان کنین مثلا 

بچه هارو هم خیلللی میزنه 

اصلا مدیر بی مسئولیتی  هس و بیکار تو دفتر میشینه 

مدرسشو عوض کنم بنظرتون فکر کردم غیر انتفاعیه حتما بهت  از دولتیه 

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

دولتی بود معاون و مدیر عالی بودن با وقار به بچه ها ارزش میدادن و با برنامه اینجا کاملا برعکس فقط معلم ها خوب و جوون هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه واقعااین رفتارهاروانجام میده بروآموزش پرورش کل وشکابت کن حتما اصلابی خیال نباش

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

245 میلیون

درست نوشتین؟؟🫨

مشهدبرای هشتم نهایتا۶۰میلیون میگیرن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چیکار کنم واقعا نگران تا آخر سال معلم ها یکی درمیون بیان

نه تاآخرسال که نیست ولی بایدتاالان درست میکردن ولی بابت رفتاراشون برین شکایت کنین

من دخترم و پسرم دوتاشون اینقدر شده گلم

یعنی نفری۱۲۲میلیون وای خداچقدرگرون شده

خداکنه بچه هاقدربدونن

نه تاآخرسال که نیست ولی بایدتاالان درست میکردن ولی بابت رفتاراشون برین شکایت کنین

پسرم نمیزاره 

خداکنه معلم ها درست بیان سرکلاس