2777
2789

اقا من در ب در دنبال یه روشم موقتا حجم بده ب لبام حداقل یکممم 

لبای خودم نرماله نه خیلی حجیم نه خیلی نازک 

هییییچ راهی جز تزریق نیس؟😑🫥

ولی من پیدا میکنم یه روش از زیر سنگم ک‌شدعهه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

برق لب حجم دهنده فلفل قرمز بزن به لبات بالم لب

حجم دهنده چقدره قیمتش؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه زمانی مثل تو بودم

آخرش  با رفتن پیش یه دکتر حرفه ای فیلر رو طوری زدم که هیچ کسسسسس نمیفهمه تزریق شده هستش

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

واقعا هیچ راه خاصی نیست

تهش یه راه حل های موقتی کوتاه مدت

مثل رژ لب های حجم دهنده،یا ماساژ با روغن خراطین

یه فیلر طبیعی بزن در حد نیم سی سی

هیشکی هم نمیفهمه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

از این بادکشا دیدی؟  میذارن رو لب  پف  میکنه

من با فنجان کوچیک کردم قشنگ شد

فقط دقت کن دور لبتو نکشی  که کبود میشه

فنجان رو دقیق رو لبات بذار  و هوای توش  رو بمک و خالی  کن‌خلا ایجاد شدهدباعث مبشه لبات ورم کنه

چند دقیقه نکه دار بعد توش فوت کن تا کنده بشه

ببین از چقدر حجم خوشت میاد زمان رو کم و زیاد کن

منم یه زمانی مثل تو بودمآخرش با رفتن پیش یه دکتر حرفه ای فیلر رو طوری زدم که هیچ کسسسسس نمیفهمه تزر ...

نه اخه من موقتا میخام .از تزریق میترسم

یکم ابلیمو و دارچین رو قاطی کن بمال ب لبات یکم ک موند پاکش کن

بعد با یه استکان بزار رو لبت و توی استکان رو هورت بکش ک هوا بگیره اینطوری خون جمع میشه تو لبات و موقت حجم میگیره

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

از این حجم دهنده های لب استفاده کنیا وازلین رو با دارچین مخلوط کن و بذار رو لبت و بعد پاک کن البته ...

این روش دومیه مضخرف ترین روشی بود ک تو عمرم امتحان کردم حس کردم ۲ سالمه 😂چرا باید اینو امتحان میکردم 

حجم دهنده لب قیمتش چنده اطلاع دارین

اره ولی خدایی تزریق نکن ژل و این کوفتیارو

نه باو فعلا ک میترسم مگر بعدا شاید