2777
2789
عنوان

بچه ها من فک میکنم ADHD دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا آلزایمر😂😂😂البته بیشتر از شلوغ بودن سر آدم یا استرسه، مخصوصا اگه سنی نداشته باشی.

آره اونم میشه

من امروز با خوندن این تاپیکا حس کردم بیش فعالم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

بیخیال نسبت به مهمون هستی مثلا وسط اتاق مهمونا میایی میشینی یا ناراحتی که اومدند خونتون؟ خداحافظی و ...

اره اما خب چون دختر خونم اینجورم

ناراحت نه 

مادرم بهم یاد داد سلام و خدافظی کنم 

وقتی کاری با کسی دارم تحمل ندارم زود میخوام برم سر اصل مطلب

آره اونم میشهمن امروز با خوندن این تاپیکا حس کردم بیش فعالم

😂😂😂😂😂

آقا استثنائا این یکی که نه، ولی منم هر دفعه راجع به یه درد و مرضی خوندم حس میکنم دارمش😂 فک کنم اینم خودش یه بیماریه😂

اره اما خب چون دختر خونم اینجورمناراحت نه مادرم بهم یاد داد سلام و خدافظی کنم وقتی کاری با کسی دارم ...

یه سوال 

اگر کسی باهات قهر کرد و محلت نذاشت ناراحت میشی زیاد یا نه برات مهم نیست و به کارت مشغول میشی و به کتفت میگیری؟

😂😂😂😂😂آقا استثنائا این یکی که نه، ولی منم هر دفعه راجع به یه درد و مرضی خوندم حس میکنم دارمش😂 ف ...

آخه من همه علائم بیش فعالی رو دارم😂😂

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...