2777
2789

امشب لباس ریختم کم بود تو نیم ساعت اخر خشک کن و اب گیری هم شدید تکون میخورد هم گاهی صدای کفگیر که بکوبی ته قابلمه خیلی استرس دارم که چیزبش شده باشه ماشینمو دو ساله و سه ماهه که خریدم پاکشوماست کسی اگه تجربه مشابه داره و یا بلده لطفاً راهنماییم کنه 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنه داخل ماشین شکسته یه وزنه سیمانی هستش

تا پریروز خوب بود اخه وقتی تموم شد کارش فهمیدم لباسامو خیلی کم ریختم 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
کم نریز داخلش حتما یه چیز سنگین انداختی من ۱۰ساله پاکشوما دارم صداش درنمیاد

نه هیچی سنگین توش نبودا فقط زیزسفره ایم ده نفره است و مربعی شکل اونو یدونه تا زده بودمش و جمعش کردم و با چندتا تیکه لباس ریختم داخل 

ربطی به کم ریختن نداره

اخه چرا باید اینجوری بشه

تا نزن بندازه چیزیش نمیشه

به نظرت چرا اینجوری شد

به علت لرزش احتمالا شکسته ولی مهم نیست ایراد مهمی نیست

لرزش نداشت دیدی مثلا یکی بره رو مبل سرپا محکم بالا پایین بپره اونجوری بود با صدای مثل ضربه چکش کف قابلمه روحی

لرزش نداشت دیدی مثلا یکی بره رو مبل سرپا محکم بالا پایین بپره اونجوری بود با صدای مثل ضربه چکش کف قا ...

میدونم چی میگی 

یدونه خودم. اشتم اینجوری شد 

کلا کندم دور انداختم  ولی الان صدا نمیده 

اون سیمانی ها بهش میگند لرزه گیر 

میدونم چی میگی یدونه خودم. اشتم اینجوری شد کلا کندم دور انداختم ولی الان صدا نمیده اون سیمانی ها به ...

قیمتش چنده حدودا

[QUOTE=398343525]من چندبار اینجوری شد به خاطر سنگینی وکم بودن لباسا [/QUO

مثل تکون خوردن و محکم ضربه زدن بپد صداش؟