2777
2789

بیکینی با چی اصلاح می‌کنی که موها تیر نشه 

برای من ژیلت موبر انگار بکیه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر

دردش چطوره 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ژیلت شیش تیغ ... فرداش هم لیزر

چند جلسه رفتی 

اثر داره

نوره زرنیخ دار

شنیدم میگن میسوزونه 

موها تیغ تیغی میشه یا نه

تو شارژماره اگه اثر نداشت که کل کشور نمیرفت

آخه بعضیا میگن برگشت داره

شنیدم میگن میسوزونه موها تیغ تیغی میشه یا نه

نه من چندسال استفاده میکنم الان دیگه انقدررر مو نداره بدنم تک و تک هست مثل لیزر عمل میکنه ولی در دراز مدددت   مواظب باشی نمیسوزه   و نکته مهمش باید حتما نوره زرنیخ دار باشه سنتی از اینا که بو میده🤣این کارخونه ای ها فایده نداره

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

هرجور صلاح میدونیبدتر از الانت که نمیشه

بعد من تنبلی دارم آخه 

نه من چندسال استفاده میکنم الان دیگه انقدررر مو نداره بدنم تک و تک هست مثل لیزر عمل میکنه ولی در درا ...

یعنی بوش همه جا برمیداره؟

از کجا بخرم گرونه یا نه؟

سفید هم می‌کنه پوست‍؟

من با هر چی زدم فایده نداشت لیزر رفتم راحت...حتی باردار هم شدم برنگشت...فقط وکس رو امتحان نکردم هیچ وقت اونم به خاطر غدد لنفاوی بود ترسیدم ولی شاید اثر کنه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗