2777
2789
عنوان

از شیما کاتوزیان متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 48 پست
اگر پدرو داداشت جز مردایی هستن که پرنسس و ب زن احترام نمیزارن و ..... فوش سزاوارع

خیر نیستن ولی اینم کسی نیس وه بیاد به بردار و داداش من فوش لده این اگه خانواده خودش خوب بودن این ترومل رو نداشت که بناله و بقیه رو فدش بده همون خانواده خودشو فوش میداد 

فقط اونایی که هنوز نفهمیدن این خانم چه گندی داره به تفکراتشون میزنه....

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بلاگر ایستا که آرایش میکنه و‌پند و‌اندز میده و مثلا از استقلال زنا طرفداری میکنه و به زنایی که شو ...

🤣🤣🤣منی که کارمند بودم اما بخاطر شرایط دخترم کا رو گذاشتم کنار چی به منم فحش میده

خیر نیستن ولی اینم کسی نیس وه بیاد به بردار و داداش من فوش لده این اگه خانواده خودش خوب بودن این ترو ...

این زخم خورده داره یادمیده که ما مثلش نشیم منم اگه بودم بااین زخم هایی که خوردم قطعا مثل شیما حرف میزدم 

این نیومده تو روت وایسه بگه با توام که به همه هیترهاش گفته

پدر داداش باشن مقدس ان؟اگه مقدس ان پس این مورد دارای خیابون هم همه از فضا اومدناصلا مردای مردم و برا ...

نه خیر ولی اینکه همه مردا حرومزاده ان چی اصلا چرا از شوهر خودش حرف نمیزنه 

🤣🤣🤣منی که کارمند بودم اما بخاطر شرایط دخترم کا رو گذاشتم کنار چی به منم فحش میده

صد در صد میگه بچه؟به خاطر بچه اینکارو کنی تو به احمقی اون لچه میره زندگیشو‌میکنه تو‌میمونی با ذهن پوسیده و.....

حالا دور از جون تو ها 🤦‍♀️🤦‍♀️

این زخم خورده داره یادمیده که ما مثلش نشیم منم اگه بودم بااین زخم هایی که خوردم قطعا مثل شیما حرف می ...

عزیزم اصلا از نظر روانشناسی هم حرفاش درست نیس اصلا کتابشو خوندی یه مشت چرت و پرت 

اصلا این شیما کاتوزیان کی هست؟

منم نمی شناسم تو نی نی سایت همش تاپیک میزنند در موردش حوصله ندارم سرچ کنم کی هست یه کصخلی دیگه

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الگوی اکثر نی نی سایتی هاس

همینایی ک راحت ب همه مردها توهین میکنن و نفرین میکنن نمیگن،طرف بچه و پدر و برادر یا شوهر خوب داره دلش میگیره

یا میان خانومای خانه دار رو تحقیر میکنن یا با کاربرا درگیر میشن بچه نیارید

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

من نمی دونم اگه مرد بده چرا خودش شوهر کرده؟

تازه با همون شوهر پیشرفت کرده 

موقعی که شوهر کرده بود هیچکس نمی‌شناختش

هرچی موفقیت و..هست درحالی که متاهل بوده به دست اورده

و همچنین!یکسری خودشونو زدن به خواب وگرنه این خانم کاملا بی اصالت و بی شخصیته

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨