2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی 66 بار بدون مکث بگین الله. یا الله نه الله فقط.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اره حال روحیم خرابه شدید

ببین اگه موقعیتش و داری برو باور کن هیچ مشکلی نداره حیف نیست زندگیمون رو با این حسا بگذرونیم ؟! 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من خیلی شدیده همش حسم میگه میخوام بمیرم مرگم نزدیکه 🥺😭

اول بده یه پزشک عمومی برات یه چکاپ بنویسه بعد اگه جواب ازمایش سالم بود برو پیش متخصص اعصاب روان و اگه سنت هم یه ذره بالاتره پیش یه قلب و عروق هم بری بد نیست  البته پزشک عمومی هم گوشی بذاره و علائم رو بگی بهت میگه قلبت مشکل داره یا نه حتی میتونه بهت بگه اعصابت هست یا معده ات 

من سالهای اول دانشگاه انقدر دلشوره داشتم که همش تهوع داشتم و هر چی میخوردم بالا می اوردم بیست و چهاری مطب گوارش بودم میگفت خانم معده ات از بچه دو ساله سالم تره مشکل اعصابت هست