2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی به خاطر این بده چون

181 بازدید | 12 پست

عشق و آدم خودش انتخاب نمیکنه ، یهو میبینی بین مثلا هزار تا جنس مخالف یکی عجیب چشمتو میگیره ، شاید نفر بغلی بگه بابا این دختره مثلا که خیلی بده مثلا. ولی ازدواج سنتی تو بزور یکی و تو دل خودت راه میدی دلت انتخاب نکرده تو میخوای به زور بهش بچپونی واسه همینه به نظر من بعد یکی دو سال حس آتشینش از بین میره ولی وقتی دلت انتخاب می‌کنه تا پنجاه سال ام همون حس اول و داره. به شرطی که آدم بدردنخور انتخاب نکنی.

واقعا اصلا نمی‌فهمی که چرا و کی و چه موقعی از یکی خوشت اومده فقط میدونی خیلی خوشت میاد از کسی. جالبه واقعا 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقی که نافرجام باشه بده خیلی 

من سنتی ازدواج کردم راضیم شاید به عشق آتشین وجود ندارد اما باز خوبه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ببین من به قسمت خیلی اعتقاد دارم ازدواج سنتی و غیرسنتیم نداره سازش و گذشت توی ازدواج خیلی مهمه همیناس که عشقو بوجود میاره خیلی عشقای آتشین بعدازوصال خاموش شدنو جاشونو خیانت و دوست نداشتن جرفت خیلی از ازدواجهای سنتیم پراز عشق و احترام هستن و برعکسشم هیت ازدواجی که باعشق شرپع شدو همچنان ادامه داره یا ازدواجی که بطور سنتی شروع شد و بعد ازسالها هنوز عشقی بینشون شکل نگرفته کلا اینو میخوام بگم سازش و احترام و محبت هر پیوندیو به هرصورتی که شکل گرفته سنتی مدرن جوش میده و عشق رو بوجود میاره

عنوان اشتباههبرای این توضیحات باید مینوشتیازدواج اجباری به خاطر این بده

آدم چرا باید مجبور باشه هفتاد با کسی که حال نمیکنه زندگی کنه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

ببین من به قسمت خیلی اعتقاد دارم ازدواج سنتی و غیرسنتیم نداره سازش و گذشت توی ازدواج خیلی مهمه همینا ...

قشنگ بود