2777
2789
عنوان

به مامانم گفتم به موقع شوهرم ندادی این حرفو زد💔خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 37 پست
اخه جلو بابام گفت خجالت کشیدم

اگه خواستگار نداشتی(که سنت واقعا برای این حرفا زوده)۱۰۰ درصدش تو نیستی

۸۰ درصد خانواده اس

پس جلوی اونا از این مورد خجالت نکش:/والا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

توزشتی؟بیام بزنمت؟میان سخت نگیرمن که زودشوهرکردم وکلی خواستگارداشتم هیچ جای دنیارونگرفتم که توجاموند ...

خب یکم از حالت طبیعی داره خارج میشه اخههههههههههههههه

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینقدر دخترا در دسترس پسرا هستن و اینقدر هزینه های تشکیل زندگی و میل به ازدواج کم شده که دیگه ...

چه ربطی داره؟؟😐مگه زن زندگی ازادی یعنی در اختیار مرد ها قرار گرفتن؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چرا پروفایل زدی ۲۲ سال

الان سر ی سال اختلاف داری با من بحث میکنی😂💔یه نام خدا 21سال 4ماهمه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

والا منم بیست سالمه کلا هم دوتا داشتم اونم خونه هم نزاشتیم بیان هزارتا حرف هم مثل تو مامانت بین ما رد و بدل شده هرمادر ایرانی در مقابل حرفت همچین جوابی و میداد والا من از این بدترم شنیدم اما یکبارم رو خودم ایراد نزاشتم 

خب اینقدر دخترا در دسترس پسرا هستن و اینقدر هزینه های تشکیل زندگی و میل به ازدواج کم شده که دیگه ...

ولی جدی بدون اینکه کاری به جمله آخرت داشته باشم منم خیلی از پسرایی که میبینم میگن ازدواج واسه چیه وقتی دوس دخترامون هستن

خب یکم از حالت طبیعی داره خارج میشه اخههههههههههههههه

نگران نباش اولشه هنوز

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

خب دخترجان با این شرایط گرونی انتظار داری هر روز خواستگار بیاد؟؟؟ اصلا خواستگار بیاد کم پیش میاد خون ...

بابا ادم باشه بچه ننه نباشه پشت کار داشته باشه من خودم خونخ بهش میدم فقط ادم باشه انسان باشه 

اینکه هزینه های تشکیل زندگی زیاد شده و جوون نمیتونه از پسش بربیاد مقصر چند تا دختر و پسر جوون که سلاخی شدن یا دولت ؟؟؟؟ 

اگه خواستگار نداشتی(که سنت واقعا برای این حرفا زوده)۱۰۰ درصدش تو نیستی۸۰ درصد خانواده اسپس جلوی اونا ...

خانوادم واقعا موجه هستن 

اینکه هزینه های تشکیل زندگی زیاد شده و جوون نمیتونه از پسش بربیاد مقصر چند تا دختر و پسر جوون که سلا ...

اونکه دولت  ،ولی در دسترس بودن دخترا چی؟

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
خانوادم واقعا موجه هستن

مشکل از تو نیست

اینو قبول کن 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تو از این خجالت نکشیدی جلو بابات اون حرفارو زدی از حرف مامانت خجالت کشیدی

😐😐😐😐ببین دوستای من ک سن مننن هر ماه با پارتنراشون میرن مسافرت اینکه ی دختر تو سن 22سالگی حق نداره تا سر کوچه تنها بره واقعا به نظرت طبیعیه؟؟؟ 

بعد خجالت بکشم؟ از چی؟