2777
2789
عنوان

شما همکار آقا فالوتون کنه میگید

118 بازدید | 16 پست

همکارتون فالوتون کنه میرید دایرکت میگید 

به به ببین کی فالوم کرده خوبید آقای فلانی

دقیقا این متنو همکار شوهرم فرستاد دیشب شوهرم خواب بود اتفاقی دیدم 

من حساسم یا اون بیشعوره احمقه

هنوز هیچی به دو شوهرم نیاوردم و نمیدونم چی جواب داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر چون برای حریم خصوصی و خانوادگی خودمون و دیگران احترام قائلیم ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

پیامو پاک و بلاک و مسدودش کن 🤣

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

من نه اصلا قبول نمیکنم بیان داخل پیجم چه برسه پیام بفرستم پیج شخصیه شاید یه عکسایی می خوام بذارم نمی خوام همکارام ببینن مخصوصا اقا خانپم مشکلی نداره

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
نکردم و میخام ببینم عکس العمل شوهرم چیه منتظرم شوهرم بخابه عین عقاب برم سر وقت گوشیش

درسته عزیزم حواست بهش باشه لازم شد حتما برخورد قاطع داشته باش درعین حال طوری نباشه آنقدر روش مانور بدین عادی بشه  ..