2777
2789
عنوان

شماره دادن تو خیابون

151 بازدید | 13 پست

خواستگار سنتی دارم ولی هیچ کدوم تایپم نیستن املن منم امروزیم بمن نمیخورن از طرفی زیاد تو اجتماع نیسم ک کسی پیدا کنم دوست بشم از طرفی سنمم داره میره بالا میترسم تنها بمونم  با ماشین ک بیرون میرم زیاد میافتن دنبالمو شماره میخوان  همرو رد میکنم 

اوناییش ک هول و زبون بازن ک مشخصه از حرف زدنو مخ زدنشون ولی بنظرتون اگه یه شخصی اومد ازم شماره خواس و بدلم نشست شماره بدم یا ن

اصلا چجوری با کسی اشنا شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا مخالفم با شماره های تو خیابون اصلا موافق نیستم حداقل دانشگاهی جایی باشه قبول دارم تا خیابون همش میگم اگر یکی دیگه بود چی از صبح تا الان چنتا شماره داده  ولی تو نه سنتی قبول داری نه این شماره های خیابون😂😂دانشگاهم که میگن اوکی نشید همش میبینید سرکاری کافه ای مشتری ثابت ی مغازه ای چیزی بشید بزارید درخواست کنن حقیقت زیادی سخته

برو تو اجتماع و از شماره گرفتن و دادن دوری کن

از یه طرف به خودم میگم اشنایی های الان اینجوریه یه مدت دوست ان بعد ازدواج میکنن از طرف دیگه ام میترسم عمرمو الکی با دوستی حروم کنم طرفم ولم کنه بره اعصابم بریزه بهم

نمیدونم چیکار کنم☹️

از یه طرف به خودم میگم اشنایی های الان اینجوریه یه مدت دوست ان بعد ازدواج میکنن از طرف دیگه ام میترس ...

خب ی مدت آشنا میشن ... ن که تو خیابون طرف شماره بده 

آخه شماره تو خیابون معلوم نیست فردا هم همینکار و با یکی دیگ نکنه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

تو خیابون اصلا.....

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تایمی تو داروخونه تکنسین بودم میومدن شماره میخواستن🥴😂

خب بازم برو ... تو خونه بمونی کسی نمیاد 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

تو داروخونه ام طرفو نمیشناسم میاد پیشنهاد میده فرقی با خیابون نداره

خب هر کسی ک نه..

کسی ک تو اونجا کار میکنه یا رفت و آمدش ب اونجا خ زیاده 

مطمئن باشی با کس دیگ ای نیست 

حال ندارم خ توضیح بدم خودت متوجه شو؛)

از یه طرف به خودم میگم اشنایی های الان اینجوریه یه مدت دوست ان بعد ازدواج میکنن از طرف دیگه ام میترس ...

همونه عزیزم 

ترست واقعیه 

فقط عمرت هدر میره 

دیدم ک میگم 

پسرا این دورو زمونه بگیر نیستن 

کم گیر میاد

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤