2777
2789
اول میرم لباس انتخاب میکنم بعد میبرم حموم بعد وارد حموم که میشم اول دوش میگیرم بعد چون موهام پروتئین ...

قبل و بعدش چطور کاری نمیکنی؟

منم یه مدت وسواس دست شستن گرفته بودم راهش اینکه دقیقا خلافشو انجام بدی تا بفهمی هیج اتفاقی قرار نیست بیوفته. من سریع دستمو میکنم تو دهنم تا نیاز نباشه ۳ بار دستامو بشورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عووو ۲ سااعت. یروز در میون میشه ۷ ۸ ساعت در هفته تو حمامیمیشه بگی دقیفا چیکار میکنیماسکو کی میزاری ق ...

اینا حموم های کلی هستش که مثلا سه الی چهار روز یکبار میرم 

دوش میگیریم هروز شده گاهی چند بار در روز در حد بیست دقیقه😂

قبلش موهاتو حتما روغن تراپی کن

من گاهی روغن تراپی میکنم گاهی گلاب اسپری میکنم...یکساعت قبلش

داخل حموم با توجه به مشکل و نوع پوستت باید ماسک های بدنتو انتخاب کنی 

ماهی یکبار هم اسکراب میکنم

برای مو هم ماسک مو که آبکشی لازم داره داخل حموم میزنم

بعد حموم هم لوسیون مخصوص پوستم و مجدد ماسک مو که نیاز به آبکشی نداره

در آخر هم روتین پوستی صورتمو انجام میدم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خدایی من تا بیام آبو تنظیم کنم یه ۵دقه طول میکشه چجوری ده دقیقه ای حمام میکنین 😂

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
اون آخری چیه دیگه ؟موهاتو گیس میکنی منظورمه ینی زود خشک میشه ؟

اره ریشه موهاتو با حوله خشک کن بعد گیس هم موهامو سالم می مونه یعنی وز نمیشه هم موخوره نمیزنه هم وقتی موهاتو باز میکنی یه کرلی قشنگ داری هم موقع خواب اذیت نمیشی البته موهای من خیلی بلنده 

🍃

قبل و بعدش چطور کاری نمیکنی؟منم یه مدت وسواس دست شستن گرفته بودم راهش اینکه دقیقا خلافشو انجام بدی ت ...

نه گلم 

اره درسته 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

میشه دقیق ار بگی چیا بعد حمام استفاده میکنی؟ من مش‌‌‌لم دقیقا بعد حمتمه

ارایشگرم گفته که روغن ارگان بزن و من یه کرمی هم میزنم به موهام بعد اونم هر کدوم که ده دیقه میزنم میگذره بهش اسپری میزنم که برای براشینگ هست که مو اسیب نبینه اب موهام که کامل جمع شد با سشوار خشک میکنم