2777
2789

من ارزوم ک مرگم ‌طوری باشه شدهدحتی نیم ساعت قبلش ب شوهرم‌همه حرفاییی ک‌ چندسال بغض شد گریه شد جیغ شد عصبانیت شد موی سفید شد درد معده شد درد دست چپ شد دندون درد شد فقط درد شد بی اعصابی برا بچه هامون شد بهش بگم بگم چی ب روز ی دختر شاد پراز انرژی اورد چی ب روز ی ادم اورد فقط بهش بگم چیکار کرد بااون‌همه حس‌خوب چجوری باهام رفتار کرد که روزی چندبار گفتم‌خدایا کاش من وببری نمیخوام‌زنده باشم

حرفام‌بهش بگم بگم‌اینهمه‌ادعا میکنه فرشته رفتاراش عالی درکی از زندگی مناهلی نداشت درکی از محبت عشق هیچی نداشت بگم و بگم و‌بگم بعد تموم 

هرچندمطمئنم بعدش ب جای عذاب وجدان طبق عادت همیشش ازم‌عصبی میشه میخواد بزنه میخواد دعواکنه ولی خب  دیگ‌دیر شده 

کاش میشد💔💔💔💔😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دارم تو خواب بمیرم

راحتترین نوعش💔💔💔همیشه سلامت باشید ایشاللع

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چرا باید مرگ بیاد تا اینارو بگی همین الانم میتونی بگی

وقتی ک‌شجاعت گفتن این حرفا رو‌داشته باشم 

بایدانقدر پول داشته باشم ک‌بتونم برم مستقل زندگی کنم بچه هام انقدر بزرگ باشن قدرت انتخاب داشته باشن

میدونم گفتنش دردی دوا نمیکنه ولی همیشه میگم شاید ی روز تو‌دادگاه گفتم‌تمومش کردم شاید ی روز تو تخت بیمارستان گفتم و‌تموم‌بشم

وقتی ک‌شجاعت گفتن این حرفا رو‌داشته باشم بایدانقدر پول داشته باشم ک‌بتونم برم مستقل زندگی کنم بچه ها ...

میدونم چی میگی درکت میکنم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
ممنونم مرگ راحت هم لیاقت میخواد

اطرافم خیلی ها با همین نوع مرگ‌فوت کردن ولی بابام بدترینش بمیرم‌براش مظلوم‌ترین‌ادمی‌ک‌میشناختم‌مهربون نمازخون خیلی مقید ولی با درد سرطان کوفتی۴۰روز نذاشتن یه قطره اب ب لبش بخوره گفتن برات ضرر داره لب تشنه رفت بابام‌ک روزی چندتا وارچ‌اب چندتت قوری چایی میخورد انقد عاشق مایعات بود اخ چرا یدفعه یادش افتادم😭😭😭😭

خودبه خود با همسرم‌سرد شدیم کلا جدا میخوابیم اولش خیلی صمیمی بودیم شاد بودیم رابطه ی جنسیموتن زیاد بود ولی نمیدونم چی شد دیگه راضی نیستم حتی موقع رد شدن بهش بخورم خیلیرسرد شدم ازش.خیلی مهربونه ها خانواده دوست خرج میکنه برامون مهربون نماز خون نمیدونم چرا اینطوری شد دیگه روزهام شده غصه و غم

۲ بار حالم خراب شد اولین بار که احساس کردم دارم می میرمزبونم بند اومد،گفتم عه چه زود تموم شد..تا حال ...

💔💔💔💔وقتی فکر میکنی میلی واقعا چ مسخرست زندگی اینهمه تلاش میکنی میدوییی برنامه اینده داری یدفعه تموممممم همهذجیزایی ک‌عاشقشون‌بودی میذاری میری 

بابام انقد ب وسایلش وابسته بود خیلیم منظم بود مثلا گوشیش سوییچ‌ماشینش کارت ملیش اینا همه با ی نظم خاصی تو‌جیبش اینا میذاشت الان ک سوییچش مدتهاست گم‌شده تموم‌ثسایل مورد علاقش گذاشت بی هیچی رفت تمومممممم💔😭

دوست دارم با ۳۰۰ تا سرعت بمیرم داخل دوج چلنجر

منم خیلی وقتا تو جاده بهش فکر میکنم میگم ی ثانیه فذمون بچرخونم طرف خاکی و‌تموممم قبلا بیشتر بهش فکر میکردم ی سال ونیمه اصلااااا میترسم وقتی خودم بکشم بابام‌ نتونم ببینم💔