2777
2789
مگه دیونم برم حقوق .کلی درس سخت داره . خیلیییی سخت . بعد اذیتی همیشه . شاغل هم بشی توش هزار تا داستا ...

اخه پشت موندم درحالی و پارسال ۱ ماه میخوندم قبول بودم فرهنگیان الان دلم نمیاد یک سال درس بخونم برم فرهنگیان با حقوق بخور نمیر از اون ورم حقوق ریسک

سختی و مشغله رو دوست دارم زنداییت کدوم دانشگاه خونده خبر داری؟

نه ولا.

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پشت موندم درحالی و پارسال ۱ ماه میخوندم قبول بودم فرهنگیان الان دلم نمیاد یک سال درس بخونم برم ف ...

دیگه خودت میدونی ، بستگی به حوصله داره و توانایت

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......