2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست
ببین اگه ی رشته دیگ انتخاب کنی دوباره برنمیگردی سراغ کنکور؟ اگه برمیگردی سزاغ کنکور خب چه کاریه بمون ...

خب خانوادم از نظر اقتصادی نمی تونن برا کنکور ساپورتم کنم ، خودمم دارم کار می کنم خسته میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده منم وضع مالیشون اوکی نیست طلا نداری بفروشی؟

طلا دارم ، دادم دست کسی ، هر روز صبح ۴ الی ۵ ساعت کار می کنم ، نمی دونم دووم میارم 

امروز رفتم از یکی از دوستام کتاب بگیرم با اکراه بهم داد خیلی ناراحت شدم

گفتم به جهنم میرم همون پیام‌ نور شاید مسیر من نیس

طلا دارم ، دادم دست کسی ، هر روز صبح ۴ الی ۵ ساعت کار می کنم ، نمی دونم دووم میارم امروز رفتم از یکی ...

میدونم شرایط خیلی سخته ولی اگه با تموم وجود هدفت رو دوست داری بازم براش تلاش کن گل دختر موفق باشی

آهان مرسی بعد راضی هستین از رششتون ، می خواید ادامه تحصیل بذین یا نه دوباره کنکور بدین ؟

نه راضی نیستم. واقعا. 

من کنکور ریاضی دادم و میگم کاش کنکور تجربی داده بودم. رشته های پیرا پزشکی و علوم پزشکی خیلی بازار کار بهتری دارن. 

به نظرم اگر شما هم پشت بمونی و درس بخونی خیلی خیلی بهتره  حداقلش پرستاری ، اتاق عمل ،مامایی و .... 

اینارو بیارید بازار کارشون خوبه 

نه اصلا درس نخوندم بخاطر نداشتن کتاب و مشاور این رشته رو با رتبه 85 هزار آوردمحالا امسال که میخواهم ...

امسال میتونی بخونی؟ مشاور ک ن ولی کتاب تست میتونی تهیه کنی؟

۸۵هزار خیلیه.باید خ تلاش کنی ک ب پرستاری برسی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙