2777
2789
خب رعایت نکنی برمیگرده دیگه مثل التنکه تا دیروقت بیداری

نه دیگه الان دو سه ماهه رعایت نمیکنم یکسال رعایت کردم فقط سه چهار ماه مرتب بود. اونم نه که سرماه بشمااا. مثلا یه روز ۳۲ روزه بود یه بار ۳۶ یه بار ۳۴. اینجوری. بعد خسته شدم رهاش کردم  دیگع

الهی به امید خودت...  
نه دیگه الان دو سه ماهه رعایت نمیکنم یکسال رعایت کردم فقط سه چهار ماه مرتب بود. اونم نه که سرماه بشم ...

خب اینکه طبیعیه تا ۱۰ روز اینور اونور مشکلی نداره

مهم اینکه تو سونو نمای پلی کیستیک نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه طبیعیه تا ۱۰ روز اینور اونور مشکلی ندارهمهم اینکه تو سونو نمای پلی کیستیک نداشته باشه

تو سونو پلی کیستیکم اما ازمایشم عالی بود.

بعد فکر کن دقیقا همون ماهی که روز سوم ازمایش دادم و نتیجه اش عالی بود من سر ۴۵ روز پریود شدم. نمیدونم مشکل از کجاست

قرص هورمونی هم نمیخوام بخورم. 

الهی به امید خودت...  
حدودا ۴۵-۵۰ روز بود که الان دوفاستون میخورم منظم شده

آقا منم تنبلی تخمدان دارم

یه جعبشو ( ۲۰ تا دونه )خوردم الان پریود شدم

دوباره باید بخورم ینی؟ 

دکتر برام فقط ۲۰ تا نوشته بود ولی من ۴۰ تا گرفتم

ببین من ریزش مو دارم روی سینه وشکمم موهای کرکی هست پریودم هر ماه میشم منتها با تاخیر نهایت چهل روز ت ...

بله میتونه باشه پرمویی زیر چانه وموهای زاید شوره سر ،ریزش مو ،بوی عرق زیاد ،جوش صورت ،هرکس یه علایمی داره