2777
2789
عنوان

بنظرتون تموم کنم باهاش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 24 پست

منظور از نامزدی ینی بله برون؟ یا خواستگاری؟

برای خواستگاری وظیفه ای در این قبال نداره اصلا، ولی بله برون اگه بگی ندارم و بگه الهی! عقل نداری چون همون لحظه باید مینداختیش آشغالی

اگه دوسش داشتی این فکر به دلت نمیوفتاد و دودل نمیشدی به حست شک نکن

😑اینو چرا قهوه ای نمیکنی؟ مرد این مدلی رو باید تحقیر کنی تا یاد بگیره برا زنش خرج کنهوقتی آدم شد دی ...

چطوری بهش بگو چی بگم بهش 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از نامزدی ینی بله برون؟ یا خواستگاری؟برای خواستگاری وظیفه ای در این قبال نداره اصلا، ولی بله ب ...

بله برون 

چطوری بهش بگو چی بگم بهش

راحت و مستقیم بهش بگو ما نامزدیم تو مرد و ستون رابطه و خونه ای وقتی میبینی من همچین شرایطی دارم اصلا مردونگیت نباید اجازه بده حرفی بزنم انتظار میره خودت ب فکر باشی و واسم لباس بخری ، زشته ک خودتو بزنی ب کوچه علی چپ 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

شارژ نمی‌زد انقد باهاش دعوا کردم الان هفته ای صد می‌زنه

چرا خودتو اینقد کوچیک کردی؟ 

فردا به نظرت تو سرت نمیزنه که پول یه شارژم نداشتی اونم من میدادم؟ حالا به من میگی خسیس؟ حالا از من ایراد میگیری؟ هفته ای صد تومن با کی حرف میزدی؟؟ اینا حرفاییه که اگه با یه نفهم طرف باشی قراره بشنوی🙂🥲

خدایی چرا ما دخترا اینقد بی سیاستیییم

شارژ نداشتی میگفتی شارژ ندارم خودت بهم زنگ بزن 

چرا خودتو اینقد کوچیک کردی؟ فردا به نظرت تو سرت نمیزنه که پول یه شارژم نداشتی اونم من میدادم؟ حالا ب ...

نه عزیزم میزد ۲۰ تومن 

من بهش میگفتم ۲۰ تومن چیه کلا نزن بعد شد ۱۰۰