2777
2789
عنوان

نی نی ام دستشویی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
آره عالیه فامیل ما بچش ۱۱روز دستشویی نکرد به مامانش دوقاشق دادیم خورد فورا بچش پی پی کرد

فردا حتما بگیرم 

بهم گفتن روغن زیتون بخور 

واسه یبوست یادم میره

معجزه شکر گزاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا حتما بگیرم بهم گفتن روغن زیتون بخور واسه یبوست یادم میره

خاکشیر بخر و خوب بشور بعد بزار تو قالب یخ کوچیک بزار تو فریزر،، هر صبح که بیدار شدی یکی دوتا بریز تو لیوان آب داغ بریز توش بعد بخور ....فقط باید ناشتا باشی یعنی آب رو آتیشه عالیه

آلو خورشتی و زرشک رو بجوشون شکر هم اضافه کن زیاد بخور توی شیر اثر میزاره زود

بچم حدود ۲ماهش بود یبوست شد یک هفته تقریبا کار نکرد دکتر گفت شیاف گلیسیرین کردم سریع کار کرد ۲بار دیگه هم کردم دیگه درست شد

آلو خورشتی و زرشک رو بجوشون شکر هم اضافه کن زیاد بخور توی شیر اثر میزاره زودبچم حدود ۲ماهش بود یبوست ...

آره من شیاف گلیسیرین اطفال 

گرفتم 

ژله ای هست

معجزه شکر گزاری...

عزیزم منم دخترم سه ماهشه چند روز یه بار دستشویی میکنه حتی ب هفته یک بار هم رسیده دکترم میگه تا ده روز مشکلی نداره ، البته من دخترم زور نمیزنه همون چند روز یه بار هم راحت دستشویی میکنه 

عزیزم منم دخترم سه ماهشه چند روز یه بار دستشویی میکنه حتی ب هفته یک بار هم رسیده دکترم میگه تا ده رو ...

اینجوری نبود 

تازه همچین شده 

گریه می کنه آخه 

معجزه شکر گزاری...