2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریه م و شدیداً پیگیر میشم که کمک بکنم به طرف مشکلش حل بشه و متاسفانه محبتم شده وظیفه،الان یکساله قبل از اینکه جوگیر بشم تو دلم بخودم هشدار میدم که :بشین سر جات

منم اینجوریه م و شدیداً پیگیر میشم که کمک بکنم به طرف مشکلش حل بشه و متاسفانه محبتم شده وظیفه،الان ی ...

اره نبایدبیش ازحدخوب بود بیش ازحدخوب باشی قدرتونمیدونن

بایدبلدباشی بعضی وقتاحتی هارت وپورت کنی دعواکنی مثل بعضیا مغرورباشی ولخرج باشی قدرتوبدونن آدمای مهربون همیشه ضربه میخورن مثلا من شوهرم صداش بلندمیشه اشک میریزم مادرم یه حرفی میگه انقدرتوذهنم مرورمیشه که حس میکنم دارم روانی میشم برای خواهرم جوش میزنم به خاطرخواهرم زودجشن گرفتم‌که اون بتونه جشن عروسیش روبگیرن ولی براش جشن عروسی نگرفتن مادرشوهرش آدم نیس خیلی بده برااون غصه میخورم

استارتر بهت پیشنهاد میکنم بااین تفکر سمی ک داری دخترتو از ۹ سالگی به جای مدرسه به کارای خانه داری پخت و پز و شست و رو عادت بدی چون با تفکر احمقانت اون در نهایت باید  بره خانه داری کنه سواد و شاغل شدن ب دردش نمیخوره

بیچاره اون دختر بچه ک تو مادرشی

تو دهه ۸۰ هستی و تفکر مال عهد مادربزرگاس؟؟

دختر مردم افتخار میکنن یه دختر شاغل و موفق تو جامعه داشته باشن تو ننگ میدونی؟

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓