2777
2789
عنوان

دو میلیون ازم دزدیدن

113 بازدید | 14 پست

واسه کاور مبل از تو دیوار تبلیغ گذاشته بودن زنگ زدم اومدن اندازه گرفتن دو تومنم بیعانه گرفت و رفت گفت یکشنبه نهایتا دوشنبه تحویل میدم امروز از ظهر هرچی زنگ میزنم گوشیش خاموشه . فقط ازش یک شماره دارم و یک رسید کارتخوان به نظرتون دستم به جایی بند هست یا نه؟

ماهی خانوممم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دیوار همه کلاهبردارن. منم نزدیک بود گول بخورم. کمد دیواری گذاشتع بود ۱۹ تومن. درصورتیکه همه میگفتن ۳۸ تومن. 

کفتم چقدر قیمتش خوبه. طرف گفت ده تومن بیعانه بزن. بقیشو قسطی بده. که پیش خودم دو دوتا چهارتا کردم فهمیدم کلاهبرداره

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
نمیشه اثبات کرد سر چه موضوعی هس بعدم اگه کلاه بردار باشه انقد زرنگه که با شماره و کارتخوان یکی دیگه ...

اخه اصلا فکر نمیکردم دزد باشه رو پروفایلاش همه یا عکس خودشه یا عکس کاوراش یعنی نمونه کارهاش یک لوکیشن دقیق هم تو اگهی دیوارش هست وقتی بهش پیام دادم از تو مغازش  رنگ کاورها را فرستاد به نظرت امیدی هست که دزد نباشه مثلا شاید جایی گرفتار باشه

ماهی خانوممم  
نمیشه اثبات کرد سر چه موضوعی هس بعدم اگه کلاه بردار باشه انقد زرنگه که با شماره و کارتخوان یکی دیگه ...

چرا نشه اثبات کرد با شاهد و اگهی دیوارش نمیشه واقعا؟یعنیی انقدر داغونه قانون کشورمون

ماهی خانوممم  
چرا نشه اثبات کرد با شاهد و اگهی دیوارش نمیشه واقعا؟یعنیی انقدر داغونه قانون کشورمون

عزیزم واسه دوتومن ارزش نداره نمیدونم بری شکایت تمبر باطل کنی و فلان خودت خسته میشی و بیخیال انقد که پروسه اداری هفت خان رستم رو رد میکنه 

عزیزم واسه دوتومن ارزش نداره نمیدونم بری شکایت تمبر باطل کنی و فلان خودت خسته میشی و بیخیال انقد که ...

همین الان جواب داد بدبخت دزد نبود خخخخخخخ

ماهی خانوممم